Bli det du läser. Arbetslivet behöver dig. Visa online

Yh-utbildningar

logotyp Folkuniversitetet

Folkuniversitetets YH-utbildningar

Bli det du läser. Läs på Yrkeshögskola, YH

Krångla inte till det. Gå en utbildning som leder till jobb. Folkuniversitetets yrkeshögskoleutbildningar tas fram tillsammans med arbetslivet och ger dig den spetskompetens som efterfrågas av arbetsgivare. Alla våra YH-utbildningar innehåller praktik, eller LIA som det också kallas. Genom LIA:n får du praktisk erfarenhet och värdefulla kontakter som ger dig en fot in på arbetsmarknaden. Alla YH-utbildningarna är avgiftsfria och berättigar till studiemedel. 


💧Bli VA-projektör

400 YH-POÄNG, HELTID

Arbeta med att säkra tillgången till friskt vatten och ett hållbart samhälle. Som VA-projektör är du hett eftertraktad på arbetsmarknaden och har möjlighet att jobba med spännande projekt och ny teknik både i Sverige och utomlands.
Läs mer och ansök här

Bli VA-projektör

🦷Bli Tandsköterska

325 YH-POÄNG, HELTID

Att arbeta som tandsköterska är ett serviceyrke med mycket patientkontakt. Tandsköterskor arbetar idag i tandvårdsteam tillsammans med tandläkare och tandhygienister. I dagsläget finns ett växande behov av rekryteringar.
Läs mer och ansök här

Bli Tandsköterska

🏠Bli VVS-ingenjör

400 YH-POÄNG, HELTID, DISTANS

Arbeta med att skapa energieffektiva och välfungerande inomhusmiljöer för människor att arbeta och bo i. Du lär dig om byggkonstruktion och installationssystem. Du får färdigheter i ritningsprogrammet CAD samt specialistkunskap inom olika värme- och ventilationssystem.
Läs mer och ansök här

Bli VVS-ingenjör

🌏Bli Internationell handelslogistiker

400 YH-POÄNG. HELTID, DISTANS

Arbeta med smarta logistiklösningar för en hållbar framtid inom transportkedjan. Som Internationell handelslogistiker har du en helhetssyn. Att rätt vara finns på rätt plats i rätt tid är en förutsättning för effektiv produktion och försäljning i ett företag.
Läs mer och ansök här

Bli Internationell handelslogistiker

👥Kontakttolk

 1 ÅR, HALVFART, DISTANS

Talar du flera språk och vill ha ett fritt och omväxlande yrke som verkligen gör skillnad? Läs grundutbildningen till kontakttolk i ukrainska, arabiska, dari, somaliska, tigrinja, persiska eller sydsamiska.
Läs mer och ansök här

Bli Tolk
Digital informationsträff den 12/4 kl 18.30. För dig som vill veta mer om yrket, utbildningen och antagningsprocessen. Välkommen!

Folkuniversitetet

Dela på Facebook - Dela på LinkedIn - Avprenumerera 

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!