Brev till alla medlemmar i MEGA+

MEGA+ visar Skara

Insats för att välkomna flyktingarna

 MEGA+ arrangerar bussturer från Ekeberg till Skara. Vi visar våra handelsområden, stadskärnan, butiker, Vilanområdet, biblioteket m.m. Inne i Skara hålls en kort information innan en guidad tur på stan. Vi har en tolk med vid varje tillfälle.

MEGA+ har köpt in presentkort från Skara handel som delas ut. Vi vill att de ska upptäcka stadens utbud och hitta till våra verksamheter. Syftet med turerna är att de ska få en större kännedom om Skara och känna sig välkomna hit!

Datum

Onsdag 30 mars
Fredag 1 apri
Måndag 4 april
Tisdag 5 april
Onsdag 6 april 

Fler tillfällen planeras in efter behov.


Tack

Det är tack vare MEGA+'s medlemmar som vi kan genomföra en sådan här viktig och uppskattad insats. TACK FÖR ATT NI ÄR ENGAGERADE I MEGA+! Stort tack också till alla som på kort tid hjälpt till att ordna med lokaler, buss, tolkar, information m.m.

#tillsammansförskara

Vid frågor kontakta Anna på MEGA+ anna.engesvik@skara.se 0511-320 05.


facebookinstagramhomepage

Följ oss i sociala medier

MEGA+ finns på Facebook och Instagram.
Välkommen att följa MEGA+ Skara för att ha koll på allt som händer!


MEGA+ är en ekonomisk förening som arbetar för Skaras utveckling. Alla företag och föreningar är välkomna som medlemmar. Sammanhållning och gemensam tro på Skara är grunden för arbetet. Föreningen ska verka för en attraktiv, levande stad med hållbar tillväxt och lokalt engagemang i fokus. Föreningens arbete syftar att alltid jobba för Skaras bästa. Mottot är: TILLSAMMANS FÖR SKARA.Föreningen bildades som en centrumförening 1999, men ombildades till en näringslivsförening den 18 mars 2021.


Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!