Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Nr 7 2022


Hej på er

Nu är det klart vilka föreningar och lag som kvalificerat sig vidare från respektive DM till RM och SM.  Fantastiska insatser av alla lag och enormt roligt och se att vi fortfarande har en stark tävlingsnärvaro trots två år med en pandemi.

Vi tipsar om tre olika föreläsningar idag, alla digitalt och gratis. Viktiga ämnen och föreläsningen med Ida Marko-Varga får ni gärna sprida i era föreningar.

Jag har fått en del frågor om lärtimmar under våren och jag vill verkligen slå ett slag för att ni kan genomföra interna utbildningar och lärtimmar i er förening. Kontakta er RF-SISU konsulent, vet ni inte vem det är tveka inte utan kontakta då oss så kan vi hjälpa er att komma i kontakt med hen. Genom att ha studiecirklar och lära av varandra under former ni själva planerar kan ni utveckla både tränare och styrelse. Detta kan göras i kombination med de projektmedel ni kan söka från oss. Jag påminner om nätverksträffen om just projektmedlet som vi håller i nästa vecka, 7 april. 

I veckan kommer kansliet träffas för gemensamma arbetsdagar i Göteborg. Det innebär att vi inte nås på telefonväxelnumret under onsdagen den 6 april och torsdagen7 april.

Jag önskar er en riktigt fin vecka och helg, träna säkert och vara rädda om er!

High Five

Kia
Föreningskonsuelnt


Riksmästerskapen och Svenska mästerskapen 2022

Inbjudan till RM och SM finns nu på vår hemsida. 

I inbjudan finner ni bla informtion om vilken dag respektive klass och level tävlar.

Sista anmälan för kvalificerade lag är den 5 april.

Vi påminner er att redan nu se över era Pensumlistor för att vara ute i god tid. Framför allt om laguppställningen av någon anledning ser annorlunda ut nu mot på DM. 


Digital föreläsning - Mer cash i kassan! 

Hur skapar vi en god, stabil och hållbar ekonomi i vår förening? I tuffa tider ser vi att ett flertal föreningar som fått problem då mycket av intäkterna kommer från ett specifikt evenemang eller från ett fåtal stora sponsorer. Hur kan vi tänka nytt i en ny tid? Vi kommer att titta på vilka möjligheter ni som förening kan skapa genom en bra organisation och långsiktighet, med fokus på evenemang.

Datum: 6 april 18-20:30
Plats: Teams
Kosntad: Gratis
Arrangör: RF-SISU Stockholm

Digital föreläsning - Ida Marko-Varga, Om övergrepp inom idrotten - att våga träda fram

Att övervinna motgångar och nyttja medgångar är något som landslagssimmaren Ida Marko-Varga lever efter.

Redan som 13-åring kvalade Ida in i Svenska seniorlandslaget och är en av få ungdomsstjärnor som fullföljt "elitresan" och allt vad det innebär. Idag har Ida varit en del av seniorlandslaget i över 16 år. Hon har simmat fyra Olympiska spel och varit i final vid samtliga tillfällen.

Datum: 28 april kl 18:30-19:30
Plats: Zoom
Sista anmälan: 26 april
Kostnad: Gratis
Arrangör: RF-SISU Dalarna

Digital föreläsning - Praktisk föreningsekonomi för oss som inte är ekonomer

De allra flesta medlemmar vet lite eller inget om sin förenings ekonomi. Det skapar osäkerhet och minskar engagemanget för föreningens verksamhet. Under den här föreläsningen visas några praktiska tips som hjälper din förening att ta kontroll över ekonomin och därmed även verksamheten.

Föreläsare Niklas Ribjer, föreningsmänniska och ledare.

Datum: 12 april kl 19-20
Plats: Teams
Sista anmälan: 10 april
Kostnad: Gratis
Arrangör: RF-SISU Dalarna


Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en medlem till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!