Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

INFORMERAR NR 3, 24 mars 2022

Skånes Fotbollförbunds Nyhetsbrev


ÅTERSTARTSSTÖD FÖR KICK OFF

Vi har blivit tilldelade ett framåtriktat återstartsstöd för att underlätta efter pandemin, och som en av flera åtgärder finns nu möjligheten att ansöka om medel för genomförande av en "Kick Off" i din förening.

Kick-off:en ska innehålla någon form av diskussion kring ledarskap och träning, och som gärna mynnar ut i en enklare handlingsplan hur föreningen avser att arbeta för en återstart av verksamheten. 


SvFF MÅLVAKTSTRÄNARUTBILDNING D, 14 maj Trelleborg

SvFF Målvakt D är en rykande färsk utbildning och den första utbildningen i målvaktstränarstegen.

Utbildningen vänder sig till barn- och ungdomstränare (rekommenderas från spelform 5 mot 5) men är även instegsutbildning för de ”högre” målvaktstränarutbildningarna. Behörighetskrav är Tränarutbildning C.

På utbildningen tar vi bland annat upp avsnitten ”Målvakten en del av spelet” och ”Organisation av målvaktsträning inom barn- och ungdomsfotbollen”.

Anmälan görs i FOGIS senast den 21/4.


SAMVERKAN SKOLA & FÖRENING

Ett samarbete mellan föreningen och den lokala grundskolan kan ge många positiva effekter bl a nya spelare i föreningen och mer rörelse under skoldagen.

Det finns tre satsningar som föreningen kan dra nytta av för att påbörja eller stärka samverkan med skolor i närområdet; Skolbollen, RF-SISU Skånes "Rörelsesatsning i skolan" och våra Klassbollar.


UNGDOMSLEDARSTIPENDIUM 2022

Vid årsmötet den 14 maj kommer vi återigen dela ut UNGDOMSLEDARSTIPENDIUM.

Det är upp till respektive förening att nominera den/de ungdomsledare man tycker har utmärkt sig genom särskilda insatser inom föreningen. I år kommer vi att fästa extra uppmärksamhet till ledare som på ett eller annat sätt arbetat för Fair Play inom fotbollen. 

Senast den 15/4 2022 vill vi ha nomineringarna.

Välkommen med er nominering!


SKÅNES FF ÅRSMÖTE 14 MAJ

Missa inte att anmäla era representanter till årsmötet som äger rum på Quality Hotel View i Malmö, lördagen den 14 maj. 

Förhandlingarna börjar klockan 10.00, men redan från 09.00 finns det framdukat kaffe med fralla i samband med registrering. Efter förhandlingarna som beräknas sluta ca 12.00 bjuder vi på lunch. 

Anmälan vill vi ha senast den 8 april på anmälningsblankett som finns i inbjudan nedan, inskickad via epost.

Årsmöteshandlingarna hittar du i vår Verksamhetsberättelse.


SKÅNE WALKING FOOTBALL LEAGUE #10

I samarbete med Sverige Walking Football och Hittarps IK bjuder Skånes FF återigen in till en turnering i den populära sporten Gåfotboll. Denna gång den 24 april på Laröds IP i Hittarp.

Gåfotboll passar egentligen alla åldrar men är främst anpassat för äldre, och med äldre avses i detta fall de som är +40 år, både kvinnor och män, det går alldeles utmärkt att spela mixat. Det är hur kul som helst, kom gärna och prova. 

Alla lag får minst 1 timmes speltid och förhoppningsvis mer. Dagen avslutas med en final med pokal till segraren och medaljer till alla deltagare, och turneringens spelare utses!


LIRA BLÅGULT ÄVEN 2022

Vi har många föreningar inom Skåne som arrangerar Fotbollsskolor i alla dess former och det är ju helt fantastiskt! Vi vill slå ett slag för Svensk Fotbolls fotbollsskola Lira Blågult som är en form att använda för att arrangera. Lira Blågult arrangeras i samarbete mellan föreningen, Skånes Fotbollförbund och Svenska Fotbollförbundet.

I Lira Blågult får era kids och ledare klä sig i gult och blått, det finns vidare en övningsbank för era ledare som delas in i olika områden med varierande syften, beroende på åldrar och det finns stora möjligheter att knyta kontakter med partners som är med och stöttar fotbollsskolan Lira Blågult.

Ta gärna kontakt med Andreas Törnqvist på andreas.tornqvist@skaneboll.se eller 040-590206 för att komma igång!Följ Skånes Fotbollförbund i sociala medier; Instagram, Facebook och Twitter.


(C) 2020 Skånes Fotbollförbund kansliet@skaneboll.se

http://admin.getanewsletter.com/subscription/unsubscribe/ Du får Skånes Fotbollförbunds Nyhetsbrev eftersom att du har en roll inom Skånes Fotbollförbund, Svenska Fotbollförbundet, övriga förbund, arbetar inom media eller i en förening. Om du tillhör en förening så ska du inte avsäga dig detta nyhetsbrev via länken utan kontakta din administratör i Fogis eftersom adresserna tas från Fogis inför varje nummer. 

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!