Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Nr 6 2022


Hej på er

Nu är alla DM-tävlingar avklarade. Vilken underbar känsla med fyllda tävlingshallar med tävlande och publik!

I dagens Cheerinfo finner ni information om en nätverksträff den 7 april. Träffen sker digitalt via Teams och genomför av Elin Axelsson och Katarina Eriksson.

Vi tipsar om två föreläsningar i dagens Cheerinfo. En med Måns Lööf som ger inspiration och kunskap om att bemöta barn och ungdomar med osynliga funktionsvariationer som tex ADHD.

Den andra föreläsningen handlar om grunden att förstå träning utifrån den kvinnliga fysiologin under puberteten och genom menscykeln.

Vi har också under hösten och våren arbetat på vår hemsida och utbildningsfliken där ni nu hittar lite mer information. Mer om detta kan ni läsa mer in i dagens Cheerinfo.

Nu laddar vi batterierna efter några helger med DM från norr till söder. Vi hoppas att ni alla får en fin helg.

High Five

Kia


Inbjudan till nätverksträff om ekonomiskt stöd

Vi hälsar varmt välkommen till en nätverksträff om ekonomiskt stöd den 7 april. På träffen kommer vi presentera de stöd som finns sökbara hos Svenska Cheerleadingförbundet under 2022: projektstöd IF barn- och ungdomsverksamhet samt återstartsstöd genom RebootCheerleading.

Utöver presentation av sökbara stöd kommer vi även göra en genomgång av ansökningsförfarande samt återrapportering i IdrottOnline. Vi avslutar träffen med eventuella frågor.

Datum: 7 april 17.30-19.00
Plats: Digitalt via Teams 


Föreläsningstips: Förutsägbart ledarskap

RF-SISU Dalarna välkomnar ledare, tränare, förälder eller annan viktig vuxen inom idrottsrörelsen till en föreläsning med Måns Lööf.

Ta chansen att fylla på med kunskap och inspiration om hur du bemöter barn och ungdomar med osynliga funktionsnedsättningar som exempelvis ADHD och Aspergers syndrom och andra neuropsykiatriska funktionsvariationer. Alla barn och ungdomar gynnas av struktur, tydlighet och framförhållning men för barn och ungdomar med NPF-diagnos är det ännu viktigare.

Välj mellan att delta på plats i Borlänge eller via Zoom.

Datum: 5 april 18.30-20.30
Plats: Borlänge /Zoom
Sista anmälan: 31 mars
Kostnad: Gratis


Föreläsningstips: Träning och prestation från tjej till kvinna

RF-SISU Skåne bjuder in till webbinar om att förstå den kvinnliga fysiologin under puberteten och genom menscykeln.

Föreläsningen leds av Alice Andersson, elitcyklist och idrottsvetare. Den riktar sig till tjejer från 12 år och uppåt, föräldrar och ledare.

Datum: 6 april 18.00-19.30
Plats: Digitalt
Sista anmälningsdag: 4 april
Kostnad: Gratis


Utbildningar hösten 2022 och våren 2023

Nu kan du ta del av datum samt planerade orter för våra utbildningar under hösten 2022 och våren 2023. Utbildningsfliken på vår hemsida har fått lite ny struktur och ni hittar nu alla datum under "utbildningskalendern".

I början av maj släpps anmälningar till årets utbildningar. I år kommer vi öppna upp anmälningssidan på kvällen, då vi har fått önskemål om det från er föreningar. Vi vill ge alla samma möjlighet att boka upp sig på önskade utbildningar.

Där finns även lite nytt på vår hemsida under Utbildningsfliken. Vi rekommenderar alla att ta sig en titt på fliken "Utbildningsutbud" Där har vi sammanställt rekommenderade utbildningar - både våra egna, RF-SISU och ICU:s utbildningar.

Vi fortsätter arbetet med att uppdatera utbildningsmodulen samt vår hemsida. Mer information kommer löpande.


Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en medlem till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!