Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Ett ljus i tunneln!

Vad som än händer så blir det vår i alla fall och med den kommer det på andra sidan den mörka tunneln lite vårljus. Där i solen kan man slå sig ner och njuta. Kanske baka en kaka med choklad att äta till en fika. Testa gärna mitt goda recept på Kladdkakebräck, härligt sega chokladrutor med nötter!

... och när vi ändå pratar om choklad...
I vår butik och i nätbutiken har vi laddat upp med en massa roliga varor till dig som vill göra godsaker i choklad till påsk.


Vi har fyllt på med chokladformar som du kan gjuta ditt eget ägg eller figur i. De är enkla att använda och skalen är roliga att fylla godis i och ge bort som present. Här finns även beskrivningar i steg för steg med bilder som du lätt kan följa när du tempererar chokladen och gjuter ett ägg.


Vi har precis fått in flera nya modeller av pralinformar som du enkelt kan variera med olika sorters choklad och olika fyllningar. När du ska göra praliner, gjuta skal till ägg eller baka behövs en choklad av bra kvalité. Nytt i butiken är den sockerfria chokladen där man bytt ut vanligt socker mot sötningsmedel. Chokladen hittar du här!

Vill du slå in dina smarriga påskpresenter finns cellofanpåsaroch roliga påskförpackningar.

Non temp är en doppmassa som ger hög glans samt bra bräck. Den används i stället för choklad och passar utmärkt till dekorationer och att doppa dammsugare, biskvier, cakepops och andra bakverk i.

Non temp är ett utryck som används i bageriet. Ute i handeln kan du hitta varianter av detta under namnet ”block” eller ”melts” där i regel Non temp har en högre kvalité.
Just nu kan du köpa 5 påsar men endast betala för 4! Erbjudandet gäller fram till söndag den 20 mars.


Både i butiken och på nätet hittar du nu många fina presenttips inför påsken. Spana in Lottas godsaker här!

Du vet väl att det finns en speciell temaflik för alla våra påskvaror. Välkommen in och bli inspirerad.

Bakbalken finns nu åter i lager! Värdens bästa uppfinning för dig som gillar att baka och göra eget godis. 

facebookinstagram

www.mittsotaskafferi.se
Häradsvägen 119 Huddinge
070-4488601

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!