Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Hej fina ni, 

Saker o ting har förändrats drastiskt sen sist. Frihet från pandemin men så blev det krig. Så overkligt, omskakande och hemskt med ett nytt krig så nära. Vi skickar våra varmaste tankar till alla som har familj, vänner, släkt, kollegor i Ukraina. Och till alla medmänniskor i Ukraina som kämpar för sitt land, sina rättigheter och för sitt liv. Det kan vara lätt att drabbas av maktlöshet, hopplöshet och rädsla. Allt man gör och säger känns på något sätt lite fjuttigt. Men i rädsla och oro finns en kraft som kan bli till handlingskraft, här finns det kraftfulla i att vara en kärleksfull medmänniska, ta vara på stunden och dem du har i din närhet. 

Har man möjlighet kan man stötta följande organistationer:

UNHCR 900 16 45

UNICEF   902 00 17 (Ukraina i meddelandet)

Röda Korset 900 80 79

Läkare utan gränser 900 60 32

SOS Barnbyar 123 320 07 14 (Ukraina i meddelandet)

 

Det känns extra viktigt och fint att kunna ses nu äntligen. Det händer något i mötet. Vi får energi av varandra, skapar energi, tankar, samtal, kreativa idéer tar fart. I mötet kan vi ge varandra mod och tillit, vända rädsla och oro till kärlek, omtanke och handling.

 

 Vi kommer att ha en yogaklass den 13/3 där alla pengar går oavkortat till barnen i Ukraina genom UNICEF.

När du bokar dig på klassen så kostar det dig ingenting (inget klipp dras från ditt klippkort) du betalar däremot genom en länk som går direkt till UNICEF, minst 250 kr (det klassen skulle kostat). Boka här. Många bäckar små….

Många har varit iväg på en sportlovsvecka, kanske åkt till fjällen för skidåkning, som jag själv med min familj. Vårvintern mötte oss med sol och gnistrande snö, söder ut blommar krokusen redan. Naturen påminner oss om att det kan vara både och, vår och vinter samtidigt, marken är frusen samtidigt som vårsolen värmer. Det händer hemska saker i världen och samtidigt så mycket vackert och så mycket godhet. Vi kan vara oroliga och levnadsglada samtidigt, känna oss otillräckliga och samtidigt fyllda av kärlek o lugn. Alla känslor är tillåtna, ibland är det som en stark vårflod och ibland en lekfull bäck, en spegelblank sjö eller ett gyttjigt dike. Oavsett var du befinner dig på känslobarometern så är du välkommen till oss.

Mars månad tar oss hur som helst närmare vår och ljusare tider, kom och möt ljuset och morgonen hos oss. Vi vet att det tidigare har varit uppskattat med en morgon/lunch-utmaning och några av er har frågat efter det, så nu kör vi!

14 mars – 8 april måndag till fredag, vi sätter in extra morgonklasser denna vecka, gå på två stycken morgon och/eller lunchklasser i veckan under den här perioden och få en present, du är också med i utlottningen av ett klippkort ☺

 

Roliga saker som vi ser fram emot förutom alla klasser är:

 

After Work Yoga redan nu på fredag 11/3

 

Restorative Miniretreat 1-3/4

 

Restorativeutbildning 26-29/5

 

Dagsretreat på Rosenhill 2/7

 

Yinyogautbildning start 2-4/9

Ta vara på dagen och ta väl hand om dig!

 

Varma hälsningar,

 från Malou och hela teamet på Holistic House

facebookinstagramhomepage

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!