Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Baka, baka liten kaka

Om man är lite deppig eller om man bara är glad så passar det alltid med något hambakt till fikat. Och för många är halva nöjet att baka kakan själv och sådana vänner är ju extra bra att ha!

Under julen, som var vår första här i nya butiken fick vi massor av önskemål på varor från våra nya kunder. En sak som dök upp var en önskan om springformar och fina sockerkaksformar. Så här kommer en rad olika varianter och storlekar från det italienska märket Decora.


Alla formar är av bra kvalité och har en non-stick-yta som gör att bakverket släpper lätt från formen. Välkommen in och ta en titt på formarna som har ett rabatterat pris fram till söndag den 6 mars.

Tips!
Följ gärna vårt favoritrecept från farmors gamla kokbok, en sockerkaka som även passar toppenbra till muffins!


Kvalitétschoklad från Värmland

Nu hittar du flera olika varianter av den goda chokladen från Wermlands choklad på nätet och i butiken!
Wermlands choklad är ett svenskt företag som för hand tillverkar ekologisk choklad som är helt fri från mjölk, soja och nötter. Så den här chokladen passar fint även till dig som är vegan eller till många allergiker.

Kakaobönorna odlas från egna odlingar i Ecuador i samarbete med lokalbefolkningen som ingår i kooperativet Santa teresa. Kakaobönderna äger själva en del av Wermlands choklad.

Välkommen till vår butik som denna vecka bjuder på ett provsmak!

facebookinstagram

www.mittsotaskafferi.se
Häradsvägen 119  Huddinge
070-4488601

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!