Hej!

Utanför fönstret är det fortfarande vinter här i Vretstorp men snart snart kommer våren och jag har fått hem de första leveranserna med våriga varor, både nyheter och gamla favoriter som kommer tillbaka.

Påsk är i mitten av april men redan nu finns alla påskfjädrar på plats i webbutiken och i år har de klassiska fjäderblommorna fått sällskap av konstgjorda fjädrar i rosa och vitt. 

Nya Majalyktan En stund i taget är gjord i samarbete med Jane Oksanen @janemarina och i lyktans produkttext i webbutiken kan du läsa hennes egna ord om varför texten är viktig för henne.
Lyktan har ingen ljushållare så du kan välja själv om du vill ha värmeljus eller blockljus i. På lyktan står texten "En stund i taget" och på insidans botten står det "Andas" (bild på insidans text finns i webbutiken).

Den fina textilserien med rosa pelargoner är tillbaka i år. Gardinkappa, kuddfodral, dukar och i år har man även gjort en pläd och en rund hård tablett.

 Magnoliamönstret finns i gardinkappa och kuddfodral i år men det finns även några delar kvar från förra året som nu är på rea.

Lördagen den 19 mars kommer jag att öppna butiken i Vretstorp och så har jag öppet till strax innan påsk.
Exakta dagar och öppettider kommer längre fram.

Hälsningar Sofia

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!