Träna hemma - Enklare än att gå till ett gym! | info@pthemma.se | 070-867 07 13


Fler och fler använder en Personlig Tränare och tränar hemma. 

"Den bästa träningen är den som blir av!"


Skapa ditt egna hemmagym


Vi på Pt hemma brinner för att hjälpa människor att komma igång med fysisk aktivitet, hitta motivation för rörelse och träna mot förbättrad funktion och minskade besvär. Vi vill att träningen ska bli av. Och vi utgår från hemmet. Det vi sällan pratat om är redskap som kan underlätta din träning, ett hemmagym att plocka fram helt enkelt. Du kommer såklart långt med att använda din kropp som belastning men ibland kan det kännas roligare att även använda något träningsredskap. 

Så med detta nyhetsbrev vill vi visa ett axplock med några av våra favoriter från webshopen samtidigt som vi ger 20% i rabatt fram till den 6:e mars (se nedan för info samt för den kod du ska använda).


Vi är nu inne på ett nytt år och ett nytt friskvårdsbidrag att använda. Du behöver faktiskt inte vänta till i slutet av året för att använda dig av bidraget! Vill du ha en plan som förhoppningsvis är livslång? Vi hjälper dig gärna att se över vad du vill och behöver just nu. Och det bästa....vi kan träna tillsammans... hemma hos dig!

Kontakta oss här


Hantlar

Med vikter och hantlar kan du lätt  och effektivt träna hela överkroppen. Hantelträning passar också bra för rehabilitering och passar perfekt för gruppträning. Våra hantlar är av gjutjärn med vinylöverdrag, vilket är lätt att hålla rent, och de finns i sex vikter; från 1 till 6 kg 

Balansplatta

Balansbrädan är perfekt för träning av hela kroppen samt vid rehabilitering. Brädan är perfekt för hemmabruk, eller för kontoret: använd som fotstöd. Träning med balansbrädan bygger bäckenstabilitet, stärker knän, höfter och rygg!

Träningsboll

Träningsbollen är en av de mest populära redskapen att träna hemma med. Träningsbollen kan användas för stretching, styrketräning och balansträning på ett mer mångsidigt sätt än något annat träningsredskap. Den största fördelen när du tränar med en träningsboll är att hela kroppen reagerar på den obalans som bollen ger vilket innebär att kroppen använder fler muskler.  Träningsbollen passar alla åldrar och alla träningsnivåer

Gymstick

Gymstick  är ett träningsverktyg som ger motstånd i nästan vilken riktning som helst. Varje övning kommer att förbättra din muskelstyrka, core, balans, hållning, koordination och uthållighet. Träningsredskapet passar för såväl juniorer som seniorer, från rehabiliteringspatienter till världsklassutövare eller från nybörjare till proffs.


Häng med på PT Hemma´s Träningsutmaning våren 2022!

På tisdag, den 1.a mars, startar utmaningen!

Välj ut 2 övningar som förbättrar din styrka eller kondition, och som som du gillar eller behöver göra för att må bättre och/eller öka din funktion. Gör 10 repetitioner av de 2 övningarna varje dag fram till sommaren. Det kan vara 10 stycken knäböj och 10 sekunder plankan, 10 stycken utfallsteg och 10 armhävningar, 10 rygglyft + 10 Mountain climber (5 med varje ben), 10 burpees och 10 Situps eller några andra övningar du vill göra. Och du, vill du byta ut någon övningarna under utmaningens gång, så är det bara att göra det. Huvudsaken är att du gör 10 repetitioner av 2 övningar varje dag!

Vill du utveckla din träning och dina övningar så passar det oerhört bra just nu att välja ut och beställa något träningsredskap ur vår webshop. Det är nämligen 20% rabatt på allt i webshopen fram till och med söndagen den 6:e mars (se nedan).

Träningsutmaningen pågår mellan den 1:a mars och 1:a juni och under den här tiden kommer vi på PT Hemma ibland att visa vilka 2 övningar vi gör 10 repetitioner av varje dag!

#pthemmasvårutmaning

Men det är ingen tävling, det ska bara vara roligt och inspirerande. Du hänger väl med?


20 % rabatt på träningsredskap

Fram till och med söndagen den 6:e mars får du 20% i rabatt på träningsredskapen i vår webshop.

Du hittar shopen här.

Ange koden PT Hemma2022


Och till sist, vi har fått frågor kring hur vi jobbar nu när restrektionerna släppt kring Corona.

För oss är din säkerhet viktigast varför vi fortsätter med att regelbundet sprita våra händer, att använda munskydd och handskar om du vill det samt att hålla avstånd så långt det går. Allt för att du ska fortsätta känna dig trygg. Har du frågor och tankar finns vi här. 


Ingenting är omöjligt, bara olika svårt... (okänd)


                                  Annika

                 Björn

                                    Stefan

                 Helena


 Vill du också ha en Personlig Tränare Hemma?

Skicka en intresseanmälan redan idag!


Om PT Hemma

PT Hemma grundades av Annika Palmqvist 2011.

Annika har idrottslärarexamen från Gymnastik- och idrottshögskolan (GiH), sjukgymnastutbildning från Karolinska Institutet,PT-utbildning från Personal Training School i Stockholm samt en Masterexamen i Idrottsvetenskap/Fysisk aktivitet och hälsa. Med denna bakgrund kan du känna dig trygg i att få ett gediget träningsprogram som är individanpassat utifrån dina mål samt din livssituation.

PT Hemma kommer hem till dig
PT Hemma kommer hem till dig

Följ PT Hemma på Facebook

facebook

Du får detta brev då du varit i kontakt med PT Hemma tidigare, antingen som tidigare/befintlig kund, träffats på mässa/nätverk eller har annan koppling till PT Hemma. Vill du inte fortsätta prenumerera så klickar du bara på länken nedan.

Avsluta prenumeration | Webbversion | Integritetspolicy

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!