Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

FEBRUARI 2022


Utbildningar - Fenixz

Driver du en verksamhet inom Skaraborg eller Fyrbodal? Leder eller arbetar i ett litet eller medelstort företag inom privat sektor? Då kan du bli ett Fenixz-företag och få tillgång till kostnadsfria utbildningar. Kursutbudet passar flera olika branscher där besöksnäring är en av dem. Ta dina och företagets färdigheter till nästa nivå. 

Nu i vår erbjuds till exempel utbildningar inom paketreselagen och resegarantilagen, coachande ledarskap och HR grundkurs. 

Läs mer om Fenixz här!


Kultursystem Kinnekulle

Västra Götalandsregionen sökte efter platser som ville utveckla kultursystem under 2020. Man såg att kultur och kulturaktörer kan ha stor betydelse för platsers utveckling. Om många kulturaktörer verkar inom samma gemensamma område kan det uppstå en klusterverkan som stärker både den enskilde kulturaktören och hela platsen. 

Kinnekulle genom Mötesplats Kinnekulle deltog i utlysningen som först genomförde en förstudie och har nu också genomfört fas 2 i utvecklingen av kultursystem. 

Det finns nu en slutrapport där ni kan läsa om hur processen har gått till och handlingsplanen som man kommit fram till och vad nästa steg är. 

Läs mer slutrapporten här!


Introduktionsutbildning i servering

Restauranger i Västsverige erbjuds att delta i Turistrådet Västsveriges pilotsatsning på introduktionsutbildning i servering. Satsningen innebär att personer utan tidigare erfarenhet av att arbeta med servering får en introduktion till yrket. De restauranger som deltar får ersättning med 70% av lönen för den anställde som deltar i utbildningen under den månad som utbildningen pågår. Sista anmälningsdag är 28 februari. 

Läs med om satsningen och anmäl ert intresse här!


Turistrådet utbildning - Semester med hund

Den 2 mars kan ni delta i Turistrådet Västsveriges webinar med Anders och Johanna Bagge som kommer att prata om Semester med hund. Ni kommer få konkreta tips på hur ni på ett tydligt sätt kan informera om ert utbud för att förenkla för den resande hundägaren att besöka dig, men också hur ni på bästa sätt tar hand om de fyrbenta gästerna. 

Läs mer och anmäl er här!


Hantering av dina personuppgifter

Du kan läsa om hur Destination Läckö-Kinnekulle AB hanterar personuppgifter och vilka rättigheter du har som registrerad här!

Vi behandlar personuppgifter som du frivilligt tillhandahåller till oss, till exempel när du väljer att prenumerera på något av våra nyhetsbrev, är medlem eller aktieägare hos oss, svarar på våra enkäter, samarbetar kring evenemang och event, kommunicerar med oss via e-post eller andra kanaler där du registrerar dig.


Destination Läckö-Kinnekulle AB
Nya stadens torg, Gamla Rådhuset 531 31 Lidköping
Tel: 0510-200 20, E-post: 
info@lackokinnekulle.se
www.lackokinnekulle.se


Besök oss på vår webbplats eller följ oss i våra sociala kanaler.

facebooklinkedinyoutubeinstagram

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!