Hej ##firstname##, här kommer Vikströms nyhetsbrev för februari 2022. 


AFFÄRSOMRÅDEN

Vi har idag hela fyra välutvecklade affärsområden, vi tänkte  denna månad förklara vad vi idag kan erbjuda till våra beställare men även belysa enkelheten i att ha samma leverantör till samtliga fyra grenar.

BYGGNADSSTÄLLNINGAR

Kärnverksamheten och där allting startade, vi har idag en kapacitet där inget uppdrag är för stort eller komplicerat. Vi arbetar tight ihop med vår helhetsleverantör Layher och där både mot inköp/ekonomi men framförallt med deras tekniska avdelning.

VÄDERSKYDD

En kraftigt växande del av byggbranschen idag där arbetsmiljö och kvalitén på beställarens slutprodukt gynnas där detta monteras. Precis som nämnt ovan samarbetar vi även här med Layher.

COMBISAFE

Vår senaste satsning och något som visat sig vara mycket uppskattat från beställarhåll. Precis som med Layher jobbar vi här tätt med Combisafe när vi tar fram olika lösningar åt kund. 

BYGGSTAKET

I det närmaste alla byggprojekt behöver i någon utsträckning byggstaket, detta tillhandahåller vi och precis som med Combisafe är detta en ny tjänst vi erbjuder och som visat sig vara mycket populär.


Är du i behov av ställning, väderskydd, bygghissar, combisafe eller byggstaket så kontakta oss för kostnadsfri konsultation och offert

FACEBOOK     l     YOUTUBE

Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!