Nyheter från Gastronomiklubben.  Föredrar du webbläsaren?

Bjud på mat med mycket kärlek

Kom du just på att det är alla hjärtans dag på måndag? Har du glömt att beställa vin? 

Här kommer några sista minuten-tips. 

Mat som är lagad med mycket kärlek smakar oftast bäst. En enkel råvara kan blomstra när den behandlas enligt konstens alla regler. Kanske är det också så att vägen till hjärtat går genom magen. Visa din kärlek till den du bryr dig om på alla hjärtans dag genom att laga en riktigt god måltid. 


Charles Heidsieck Brut Réserve

GULD i Vinordic Wine Challenge 2021

GULD i Årets Vinare- Allt om Mat 2021

Utsedd till årets champagnehus av Richard Juhlin & The Champagne Club

Champagnen är frisk, nyanserad och elegant med en fin doft av brioche, nougat, röda äpplen samt inslag av rostade nötter som huvudsakligen kommer av vinets ålder. Avslutet är långt, friskt och krämigt vilket gör denna champagne både komplex och elegant. 

Finns i cirka 100 av Systembolagets butiker

Artikelnummer 77522, 469 kr

Tarte Flambée med löjrom, picklad silverlök och dillolja

En tunn botten som toppas med crème fraiche och ost som sedan får gratineras i ugnen blir grunden till en tarte flambée. Addera dina favorittillbehör och njut som snacks eller förrätt. Just den här varianten är med löjrom och picklad silverlök. Precis som med Charles Heidsieck Brut Réserve finns det både krämiga och fylliga smaker i den gratinerade osten men också fräschören i löjromen och den picklade löken som möter vinets friska syra och mineralitet. 


Gör din egen gnocchi!

Klicka på bilden för att komma till receptet

Zenato Valpolicella Classico

5 av 5 i Gourmet 2021

FYND! Allt om Vin 2021

Zenatos Valpolicella visar upp precis hur ett vin från Veneto ska smaka. Fylliga röda bär möter mjuka tanniner och en lång smak. Den är både livfull och elegant på samma gång och en utmärkt följeslagare till klassisk italiensk husmanskost. Att laga egna gnocchi tar lite tid men är så värt det. Ett perfekt exempel på när enkla råvaror som hanteras med kärlek blir en delikat måltid. 

Finns på hyllan på de flesta Systembolag

Nr 6257, 129 kr

Snabbt, enkelt och lyxigt!

Amarone och lagrad ost= kärlek

Ibland räcker tiden helt enkelt inte till att laga mat från grunden. Vill du ändå skämma bort någon du tycker om på alla hjärtans dag är en klassisk charkbricka laddad med lagrade ostar, smakrika charkuterier, läckra oliver och en god olivolja till brödet en uppskattad och lyckad lösning. Sältan i osten och den lufttorkade skinkan möter den fruktiga och generösa Amaronen på allra bästa vis. 

Finns i utvalda Systembolagsbutiker

Nr 32145, 399 kr


Följ oss på sociala medier

Provinum

Tellusborgsgatan 67

126 29 Hägersten

www.provinum.se

info@provinum.se

facebookinstagramhomepage

Werners Gourmetservice

Kämpagatan 3

532 36 Skara

www.wgs.se

innesalj@wgs.se

facebookinstagramhomepage

Varmt välkommen att vidarebefodra detta brev.

För att få brevet direkt i din egen brevlåda anmäler du dig på:  www.gastronomiklubben.se


Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!