Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.


Klubbinformation


Sweetspot ersätts av GIT Online till säsongen 2022.

Kort om Sweetspot,

Åren med pandemin har inneburit att många golfare spelat mycket mer golf än tidigare. I grunden något som är otroligt positivt men också en utmaning för oss som golfanläggning att få alla medlemmar nöjda med de starttider som finns till förfogande. Fördelen vi på Karlstad Golfklubb har är att man kan gå ut på ett flertal olika slingor och där har vi haft ett nära samarbete med Sweetspot och kunnat sätta upp en bra struktur för att tillgodose så många av er medlemmar som möjligt.

Under de två senaste åren har vi haft stor nytta av Sweetspot gällande ”tänket” kring att skapa bättre tillgänglighet och det har varit ett flexibelt system i form av inställningar. Support och statistik har också varit värdefullt i vårt arbete.

Kort om GIT Online,

Ett bokningssystem med hantering av medlemskap, uthyrning av exempelvis golfbilar, bokning av starttider och ankomstregistrering. Allt blir lättöverskådligt och innebär hanterlig mängd administration för vår reception och samtidigt användarvänligt för er medlemmar och våra gäster.

Svenska Golfförbundet har lagt mycket resurser och tagit stora kliv de senaste åren med GIT Online som nu i år går in i skarpt läge. Så efter noga övervägande känner vi oss trygga i att ansluta. Bokningsappen ser likadan ut som förra året men bakom den har det skett stora förbättringar för oss som hanterar systemet, vilket i förlängningen gör det bättre för er medlemmar. Att vi går över till GIT Online ska inte innebära någon stor förändring för er medlemmar. Ni har alla redan ett konto på MinGolf, där ni förutom att kunna registrera era spelade rundor också under 2022 kan boka er starttid på Karlstad Golfklubb.

Mer information om GIT Online kommer att förmedlas i god tid innan starten av utesäsongen.

Hälsningar / Mathias Åhlberg, VD/Klubbchef


Grattis Anna Hallqvist Hult!

Vi har som ni säkert sett haft dragning av att få tillbaka sin spelavgift och vinnare i år blev Anna Hallqvist Hult. Kriteriet för att vara med i utlottningen är ju att avgift för säsongen 2022 betalas in innan den sista januari.

För er som inte ännu inte betalat in er avgift så har ni nu drygt två veckor kvar, sista februari är alltså sista inbetalningsdatum.


Nu är det dags att nominera kandidater till de uppdrag som ska väljas på vårt årsmöte den 27 april.

Följande personer innehar för närvarande de uppdragen.

Ordförande 1 år. Lena Jonsson

3 styrelseledamöter 2 år. Micael Ericsson, Håkan Broström och Lotta Hallström.

2 styrelsesuppleanter 1 år. Anna Ossowicki (avsagt sig att kandidera igen) och Christina Andersson.

1 revisor 1 år. Jonas Persson

2 valberedare 2 år. Peter Andersson och Erik Björemo.

1 ordförande valberedningen. Björn Samuelsson

Nomineringar till samtliga uppdrag skall skickas till blb.samuelsson@gmail.com eller till info@karlstadgk.se och sista dag för nomineringar är den 28 februari.

Samtliga nominerade måste vara tillfrågade.

Utdrag ut stadgarnas paragraf 25 ”styrelsen bör ha en sådan sammansättning att jämställdhet mellan kvinnor och män kan nås samt att olika åldersgrupper finns representerade”. Samma text finns i stadgarnas paragraf 23 som gäller valberedningen.

Följande personer har ytterligare ett år kvar på sina uppdrag.

Styrelseledamöter: Christer Svan, Johan Kemi, Claes Henriksson

Valberedare: Björn Samuelsson, Håkan Wahlén


Scandinavian Golf Fair


Värmland får ny golfmässa - Scandinavian Golf Fair

Vi är samarbetspartner till en helt ny golfmässa tillsammans med Karlstad CCC - Scandinavian Golf Fair. Det är en helt ny mässa skapad för dig som golfare, eller som är intresserad av att börja spela golf.

Den 11-12 mars 2022 är du varmt välkommen till Karlstad CCC för att träffa alla utställare, lyssna till intressanta seminarier och träffa andra golfintresserade.

Axplock av bekräftade utställare:

  • Abacus
  • Callaway
  • Cobra
  • Garmin
  • Taylor Made
  • Röhnisch
  • Titleist

Se hela listan av utställare här (länka till: Utställare – Scandinavian Golf Fair)

Under mässans två dagar kommer det att presenteras en rad intressanta föreläsningar som både är inspirerande och ger dig handfasta tips på hur du kan utveckla ditt golfspel. 

Lyssna till bland andra:

Johan Plate - Golfens Psykologi        

Henrik Karlsson - 20 år som caddie        

Malin Lundqvist - Fys- och styrketräning som gör dig till en ännu bättre golfare

Läs mer om seminarierna här: (länka till: Seminarier – Scandinavian Golf Fair)

Boka din biljett på www.scandinaviangolffair.se

Som medlem i Karlstad GK erhåller du en rabatt på det redan förmånliga biljettpriset. För att erhålla rabatten skriv in rabattkoden: CXT279K när du bokar din biljett och rabatten gäller endast vid köp på nätet, inte vid dörren på mässan.


facebookinstagramyoutube

På Karlstad Golfklubb erbjuder vi service och kvalité, en mötesplats för alla.
Besök gärna vår hemsida på www.karlstadgk.se


Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!