Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Snabba leveranser, flera betalsätt och personlig service!

Hej!

Hoppas du har det bra! Nu har vi kommit mer än halvvägs genom Januari, och ljuset börjar återvända. I vår shop har vi börjat fylla hyllorna med både favoriter och NYHETER!! Bland Tarotkorten hittar du nu även The Light Seer´s Tarot av Chris-Anne Donnelly, och bland Ängla & Orakelkorten finns nu även Goddess Dream, Orakelkort av Wendy Andrew. Att spå med runor är en gammal nordisk tradition och fanns hos oss långt före tarotkorten. HÄR hittar du Runor och mer att läsa om hur du kan använda dem. Bokhyllan är påfylld med magisk läsning av bl.a. Cassandra Eason och Rosie Björkman. Om boken Häxans Trädgård av Hella Nathorst-Böös kan du läsa mer om längre ner i brevet.

I kategorin Rökelsepaket & Presentförpackningar finns återigen Anne Stokes magiskt fina presentförpackningar. Angel Collection från Green Tree är ny på hyllan. 

Januaris MÅNADSERBJUDANDE med  20% rabatt på Örter, Salvia Smudge har fyllts på med många härliga smudgesticks och fjädrar m.m.


Åter i lager

Aromalampa - Antistress-set

Presentförpackning med aromalampa, 10 ml Antistress-doftolja från Green Tree och 2 värmeljus.

149:-

Doftljus 7 Chakras

Kvalitetsljus från Green Tree. 40-45 timmars brinntid! Finns även med andra dofter.

119:-

Runor av Ametist i sammetspåse

Set med Runor på Ametist-sten. Levereras i en sammetspåse. 25 runor varav en är blank. 

299:-

NYHETER!

Armband Granat & Rosenkvarts

Armband av Granat och Rosenkvarts med ett hjärt-berlock.

110 :-

The Light seer´s Tarot

The Light Seer´s Tarot. Tarotkort med guidebok av Cris-Anne Donnelly

279:-

Angel Collection

Presentförpackning från Green Tree med 6 olika rökelser.

149:-

Utlottning av Saltkristallykta

Vid beställning före 24/1 har du möjlighet att delta i vår utlottning av en ljuslykta av saltkristall (värde 98:-) Skriv LYKTA som meddelande om du vill vara med i utlottningen. Använd även gärna Meddelandefunktionen (+Lägg till meddelande) om du vill meddela oss något ang. din beställning! Hann du slutföra din beställning och missat att beställa något? Det går fint att göra en till beställning, och skriva i meddelanderutan att du har gjort fler beställningar. Då lägger vi allt i samma paket och återbetalar fraktkostnaden för en av beställningarna. Om du bor i närheten och vill hämta din beställning i butiken, kan du även skriva det i rutan, så återbetalar vi fraktkostnaden när du hämtar dina varor.

Glöm inte att kolla in Veckans Fynd!Nytt fynd varje måndag! 

OBS! Du får gratis frakt om du handlar för över 599 kr. Välj levererans med DHL eller PostNord. Paket över 2 kg, skickas med DHL.

Varma hälsningar!

Gunilla m personal


Facebook/Instagram

Länk till vår Facebook-sida finns HÄR och följ oss gärna på Instagram: " amulettenisollefteå ".


Örter Salvia Smudge 20%

Nu är Januaris MÅNADSERBJUDANDE påfyllt med ny Salvia, Yerba Santa Palo Santo och Smudgefjädrar. Här hittar du även Frankincense, Myrra, auravatten, rökelseblandningar m.m. Passa på att rena ditt hem och ge plats åt ny energi!


Häxans Trädgård - Läkeväxter förr och nu.

 Häxans Trädgård

Boken Häxans trädgård, skriven av Hella Nathorst-Böös, kombinerar trädgård, hälsa, kulturhistoria och andlighet.

I handboksformat berättas kulturhistoria runt femtio av våra vanligaste läkeörter, hur de kan användas medicinskt, i matlagning och i hudvård idag. Tydliga foton hjälper dig att hitta rätt örter. Häxans trädgård tar även tillbaka en magisk dimension in i våra liv och trädgårdar genom örternas urgamla, viktiga roll i ritualer och som hjälp vid fokusering. Du får handfasta tips på hur läkeörter hittas eller odlas, och hur de används. 

Boken ger dig andra ögon att se på det som växer omkring oss. Den beskriver många vanliga växter som har skonsam effekt på olika åkommor. Vissa blommor vars skönhet vi annars njuter av, kan även användas i dekokter mot värk. Oansenliga ogräs visar sig vara utmärkt lindring vid insektsbett eller blir ett gott vitamintillskott i salladen. Läkeörternas fantastiska egenskaper har kloka gummor känt till i årtusenden, fast i långa tider har kunskapen hållits hemlig. När den på 1600-talet kallades svart magi, sades de kloka gummorna samarbeta med djävulen och brändes på bål. Läkeörtstraditionen hamnade i skamvrån men dess kunskap sögs så småningom upp av läkemedelsindustrin. Idag är många av örternas medicinska verkan vetenskapligt belagd och det är dags att ge häxorna upprättelse! 

Hella Nathorst-Böös har jobbat som frilansjournalist och stylist för populärpress i tjugofem år. Hon har genom åren skrivit mängder av artiklar om hälsa och personlig utveckling, och ett flertal artiklar om läkeörter. I sin trädgård har hon en örtagård med traditionella läkeörter. Hella brinner för kulturhistoria och kvinnohistoria och för att främja kroppslig och själslig hälsa. Alla dessa intressen möts i läkeörternas praktik.

En fantastisk bok att läsa innan du börjar planera sommarens magiska trädgård!

Om ni har frågor, får ni gärna kontakta oss via butiken@amuletten.se
eller ringa till oss: tel: 0620-127 77
[ Telefontid: 10-15 mån/tis, tors/fre ]


Besök oss på vår webbplats eller följ oss i våra sociala kanaler.

facebookinstagram

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!