UTBILDNINGAR HOS LINNEAS SIMSKOLA

Nytt år med nya utmaningar!

I dessa pandemitider prövas vårt tålamod och vår uppfinningsrikedom gång på gång. Det ÄR väldigt viktigt att våra yngsta får stimulans både socialt och fysiskt. Rapporter från länder som varit nedstängda länge talar sitt tydliga språk med barn som får utvecklingsförseningar, depressioner m.m.

Vi som driver verksamhet för barn ska vara stolta över det vi gör. Det går att erbjuda en verksamhet som fortfarande är säker ur smittspridningssynpunkt!

Så fortsätt erbjuda babysim, minisim och simskola och var stolta över det!

Vi har nu  25 års erfarenhet av att bedriva instruktörsutbildningar och 1,5 års erfarenhet av att bedriva dem online så välkommen att anmäla er!

VI KAN BARN OCH VATTEN!


Siminstruktör 0-2 år, online start 9 mars

Bli siminstruktör för de allra yngsta (0-2 år)! Vår utbildning är mycket uppskattad och du kommer att få den allra bästa starten för att kunna arbeta som babysiminstruktör. Vi bryr oss om dig!

Onlineutbildningen startar med ett möte via Zoom och sedan har du 3 månader på dig att på egen hand slutföra den teoretiska delen och 1 år med praktiken. 


Siminstruktör 2 - 5 år, online start 9 mars

 Den här utbildningen gör dig till minisiminstruktör. Du lär dig hur du undervisar barnen i åldrarna 2 - 5 år och hur du lär ut crawl. Åldersgruppen innebär en del utmaningar som vi lär dig hur du ska förhålla dig till!

Onlineutbildningen startar med ett möte via Zoom och sedan har du 3 månader på dig att på egen hand slutföra den teoretiska delen och 1 år med praktiken. 


Välkommen till oss på Linnéas Simskola!

önskar Ludmilla och Chatrin

Linnéas Simskola har funnits sedan 1993 och har utbildat tusentals instruktörer sedan 1997. Utbildarna har alla lång och gedigen erfarenhet av att undervisa små barn och deras föräldrar de livsviktiga färdigheterna i vattnet. Allt under härliga och mysiga former förstås. Det är vattenglädjen som leder undervisningen framåt!

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!