Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Hej!

Hoppas att ni känner i varenda cell att ljuset är på väg och att hjärtat dansar runt lite när fågelkvitter skvallrar om att ganska snart är det vår!

Först ska vi bara över den här puckeln…..på måndag 17/1 startar vårschemat. Du kan fortfarande boka din plats på kurserna, är kursen fullbokad – skicka ett mail till oss.

Vi har stramat åt platserna lite kommande två-tre veckor men samtidigt lagt in möjligheten att delta online på en hel del klasser. Online-klasserna bokas senast 90 min innan så länk hinner skickas ut, efter det har vi inte möjlighet att skicka ut någon länk.
Även du som går en kurs kan delta online om du önskar. Du som går kursen får alltid en zoom-länk skickad till dig så att du har den möjligheten. Förhoppningsvis släpper restriktionerna snart och vi kan öppna upp för fler drop-in platser, håll ut!

Vi älskar när ni hör av er! Vi vill alltid ha era frågor och funderingar. Nu har det dykt upp att det kan vara knepigt om man blivit utloggad, skicka ett mail till info@holistichouse.se så hjälper vi dig med nytt lösenord! Vårt mål är att det ska vara enkelt för dig, är det inte det – hör av dig!

Vi uppskattar också när ni svarar o kommenterar på Instagram eller facebook, det gör att vi känner att ni är med. Annars är det lite som att prata rakt ut i luften, haha!

Vi undrar vad DU skulle vilja se/läsa mer av på Instagram/Facebook?

Yoga gör verkligen gott på många plan då det lugnar både nervsystemet och sinnet. Så fortsätt din goda vana eller hoppa på den nu ☺

Önskar er en härlig helg och fortsatt god start på nya året!

Malou och hela teamet på Holistic House

facebookinstagramhomepage

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.