SSRF | Centrum för Själavård & Samtalsterapi

SSRF | Centrum för Själavård & Samtalsterapi

Har du svårt för att läsa nyhetsbrevet? Klicka då här för att se det i webbversion istället!

SSRF Veckobrev

Genom SSRF Veckobrev får du kvalitetsinnehåll direkt i din inkorg varje fredag. Det innehåller alltid:

Veckans Insikt & Inspiration, nyheter och uppdateringar gällande SSRF:s verksamhet samt inspiration för din personliga utveckling, andliga förståelse och mänskliga växande.

Varmt välkommen till SSRF!

TA REDA PÅ MER

Välkommen till SSRF!

SSRF Veckobrev för v.3

VECKANS INSIKT & INSPIRATION

Vad är lycka?

Enligt Buddha finns det en inneboende drivande kraft i alla människors själar som längtar efter att få uppleva två tillstånd:

1. Att bli fri från allt lidande.

2. Att leva i evig lycksalighet.

Buddha menar att så länge du har ”lägre” kroppsliga ouppfyllda önskningar och begär, kommer du inte att kunna finna total inre frid och lycksalighet eftersom dessa endast kommer att skapa mer lidande genom fler karmiska bindningar. Detta budskap går inte att förstå med enbart ditt intellekt. Du behöver nå själens nivå inom dig för att kunna anamma den djupare innebörden i det Buddha menar.

Så, innan du läser vidare ber jag dig att ta några djupa andetag och släppa taget om din inre ljudliga dialog för att tysta dina tankar och känslor. Där i stillhetens centrum, bortom dina tankar och känslor, finner du själens nivå. Själens nivå är utrymmet mellan dina tankar. Det är rymden som dina tankar och känslor svävar igenom.

Lycka är inte något du kan få utav någon, eller något du kan köpa dig till. Lycka är inte ens ett mål att sträva efter eller försöka nå fram till. Lycka är inte detsamma som positiva tankar eller välbehagliga känslor.

Lycka är ett medvetandetillstånd som ligger bortom både tankar och känslor. Lycka är inte ett val, utan en nödvändighet. Lycka är en urkraft inbyggd i din själ. Du är konstruerad till att vara lycklig och din själ har kartan dit. Evolutionen har utrustat oss alla till att finna lycka och vara lyckliga. Lycka och att vara lycklig är inte till för endast ett fåtal. Lycka och att vara lycklig är till för alla.

Lycka är en ständigt pågående utvecklingsprocess inom dig. Desto mer du utvidgar ditt medvetande och ökar din medvetenhet, desto lyckligare är du. Eftersom lycka är en ständigt pågående utvecklingsprocess inom dig och eftersom du utvecklas hela tiden, så utvecklas också din förståelse av vad lycka egentligen är och din förmåga till att låta kroppen vara en behållare av lycka och ett instrument för dig att vara lycklig. När du tillåter dig själv att vara ett instrument för lyckan så kommer du automatiskt att sprida din lycka till alla du möter.

Din livskraft är en bidragande faktor i denna process och din livskraft är starkt knutet till din ”andliga ryggrad” som också kallas dina inre rum eller chakran.

Du kan ha 7 olika versioner av lycka. Om ditt medvetande är bundet till chakra;

1. Då kan du ha en version av lycka som handlar om yttre materiella saker och ting. Då kanske du tror att du blir lyckligare av en ny bil, partner, semester, hus, arbete och så vidare.

2. Då kan din version av lycka handla om psykologiska aspekter, så som tanke- och beteendemönster eller invanda känslor.

3. Då kan du ha en version av lycka som varierar från dag till dag. Du kanske lätt blir påverkad av vad andra tycker och tänker.

4. När du kommit upp till hjärtchakrat sker en skiftning. Din medvetenhet har då utvidgats så pass mycket och din livsenergi är nu så pass stark att du kan hålla en klar, ren och sann version av lycka.

(Hela mänskligheten befinner sig just nu i detta skifte, mellan chakra 3 och 4. Det är därför vi upplever så mycket splittring och konflikt både i det yttre som i det inre. Desto fler människor som kan klara av att göra detta skifte, desto snabbare går processen för hela mänskligheten. Om du läser det här just nu och om det är begripligt för dig, då är du en av dem som redan har gjort detta skifte inom dig och du är nu en av dem som visar andra vägen. Våga vara den som går först och visar andra vägen. Det är din livsuppgift.)

5. Då kan du ha en version av lycka som är baserad på frid, harmoni och balans. Du vet nu att lycka är ett medvetandetillstånd inom dig som du själv kan styra över. Du börjar förstå vad fri vilja innebär.

6. Då kan du ha en version av lycka som skänker djup meningsfullhet och där du hämtar kraft från Din Personliga Högre Kraft.

7. Då Är Du Lycka och du behöver inte ifrågasätta detta mer. Då upplever du lycka alltid för du förstår djupt inom dig att lycka är Den Du Är.

 
TA REDA PÅ MER
 
 

BOKPROJEKTET

  • Drömmer du om att bli författare?
  • Har du en bra bokidé inom området för personlig utveckling, andlig förståelse och mänskligt växande?
  • Vill du få hjälp med att färdigställa ditt manus?
  • Vill du sprida ditt budskap i bokform med syfte att utvidga människors förståelse för personlig utveckling, andlig förståelse och mänskligt växande?

Kan du svara JA på en eller flera utav ovanstående frågor?

Då kan Bokprojektet vara något för dig.

I samarbete med SSRF Bokförlag vill vi hjälpa dig, helt kostnadsfritt, att skriva en bok och bli författare. Det kan se ut på många olika sätt. Vi utgår ifrån dig och din bokidé. Projektet pågår i ett år. Det innebär att du har ett år på dig att färdigställa ett manus om du vill bli publicerad genom SSRF Bokförlag. Vi hjälper dig på vägen.

 
TA REDA PÅ MER
 
 

DIN PERSONLIGA HÖGRE KRAFT

Vill du dela med dig av din berättelse om Din Personliga Högre Kraft?

Då är du varmt välkommen att skicka in den till oss på e-postadressen: info@ssrf.nu

Vi kommer att, i samarbete med SSRF Bokförlag, samla in personliga berättelser som har med "Din Personliga Högre Kraft" att göra för att sedan publicera dessa i en samlad bok.

Du behöver inte vara medlem eller skicka in ditt CV för att skicka in din berättelse, och du kan välja att vara anonym.

Varmt välkommen med din berättelse. Vi ser fram emot att läsa den!

Tveka inte att höra av dig om du undrar över något!

 
Aila Lundquist

 

SAMTAL I GRUPP KRING DÖDEN

med Själavårdare Aila Lundquist

Via tidsbokningen kan du läsa mer om och anmäla dig till tre olika samtalstillfällen under våren 2022 tillsammans med SSRF:s Själavårdare Aila Lundquist.

Aila är Dipl. Själavårdare och författare genom SSRF och arbetar som konsult och med teamet i Landskrona.

Alla samtalstillfällen är kostnadsfria och oberoende av varandra. Du kommer när du vill, kan och har möjlighet.

Samtalen är på plats på SSRF:s Huvudkontor & Mottagning i Landskrona, Säbygatan 16 (Folkets Hus).

 
TA REDA PÅ MER
 
 
Bli medlem

BLI MEDLEM

Varm välkommen att bli medlem hos SSRF och ta del av alla förmåner

TA REDA PÅ MER

Medlemskap & Engagemang

MEDLEMSKAP & ENGAGEMANG

Är du medlem och vill engagera dig? Då kan du besöka SSRF:s Medlemssida för att kunna arbeta tillsammans med oss.

TA REDA PÅ MER

Kostnadsfri Service

KOSTNADSFRI SERVICE

Välkommen att ta del av SSRF:s Kostnadsfria Service, så som SSRF Meditationscenter Online, Själavårdssamtal och mycket annat.

TA REDA PÅ MER

Utbildningar hos SSRF

UTBILDNINGAR

Utbilda dig till Dipl. Själavårdare eller Cert. Samtalsterapeut

TA REDA PÅ MER

Samtal för Själavård & Samtalsterapi hos SSRF

SAMTAL

Samtal för Själavård & Samtalsterapi genom SSRF

TA REDA PÅ MER

Andlig vård

ANDLIG VÅRD

Andlig vård

genom SSRF

TA REDA PÅ MER

 

Mer om

SSRF | Centrum för Själavård & Samtalsterapi

ANDLIG VÅRD MED EXISTENTIELLORIENTERAD INRIKTNING

Svenska Samfundet för Religionsintegration & Frihetsbejakande rättigheter

Samfundet för alla människors lika värde som förespråkar kulturell och andlig förståelse genom att förena vetenskap och religion.

SSRF är ett registrerat trossamfund med en digitalorienterad inriktning där huvudverksamheten är online-baserad.

Inriktning, syfte och mål:

Svenska Samfundet för Religionsintegration & Frihetsbejakande rättigheter (SSRF) är ett fristående samfund som grundar sitt arbete på religionsintegration och frihetsbejakande rättigheter.

SSRF följer FN:s vägledande riktlinjer för alla människors lika värde där SSRF förespråkar värdighet och rättvisa åt alla genom de mänskliga rättigheterna.

SSRF följer även den svenska lagen om religionsfrihet där SSRF förenar vetenskap och religion genom kulturell och andlig förståelse.

SSRF inriktar främst sin verksamhet åt utbildningar. SSRF är ett registrerat trossamfund vilket gör att du kan känna dig helt trygg med kvalitén på våra yrkesutbildningar. 

SSRF Utbildningscenter är ett distansbaserat utbildningscenter med utbildningar på distans inom området för beteende- och religionsvetenskap med existentiellorienterad inriktning. Inom detta område kan du utbilda dig till Diplomerad Själavårdare med existentiellorienterad inriktning samt Certifierad Samtalsterapeut med existentiellorienterad inriktning av psykoterapi.

SSRF:s mål och syfte är att skapa utbildningsmöjligheter som leder till arbete för alla människor med intresse för personlig utveckling, andlig förståelse och mänskligt växande oberoende av trosinriktning. Detta gör SSRF genom att förena vetenskap och religion med syfte att skapa en ökad förståelse för alla människors lika värde och rätt till utbildning som leder till jobb.

SSRF är organisationen som skapar framtidens jobb med arbetsmöjligheter för dig som vill ägna dig åt personlig utveckling, andlig förståelse och mänskligt växande.

 
TA REDA PÅ MER
 
 
FacebookHome Page
 

SSRF | Centrum för Själavård & Samtalsterapi

Svenska Samfundet för Religionsintegration & Frihetsbejakande rättigheter

Säbygatan 16, 261 33 Landskrona

070 24 83 783

www.ssrf.nu

info@ssrf.nu

 

SSRF Veckobrev

Genom SSRF Veckobrev får du varje fredag kvalitetsinnehåll direkt i din inkorg.

Det innehåller alltid:

Veckans Insikt & Inspiration.

Inspiration för din personliga utveckling, andliga förståelse och mänskliga växande.

Aktuella nyheter och uppdateringar om SSRF:s verksamhet.

 

Ansvarig utgivare av SSRF Nyhetsbrev:

SSRF Bokförlag. Läs mer

SSRF Veckobrev skickas ut varje fredag av Rosanna Lariella Antonsdotter (koordinator & utbildningsansvarig för SSRF).

Ansvarig utgivare av Veckans Insikt & Inspiration:

Rosanna Lariella Antonsdotter. Läs mer

 

Medlemskap och engagemang

Tveka inte att höra av dig om du undrar över något!

Vi finns här för DIG!

BLI MEDLEM

TA KONTAKT

GÅ DIREKT TILL TIDSBOKNINGEN

 

 

Uppdatera dina kontaktuppgifter

Tipsa en vän om SSRF

Dela på Facebook

Dela på Twitter

Dela på Linkedin

 

Webbversion | Avsluta prenumeration