Hej och god fortsättning på det nya året!

Hoppas du hade en fin jul och att detta året börjat bra. 
Januari är för mig en "styra upp-månad" där jag inventerar, kommer ikapp med pappersarbete och planerar året i stora drag. 
Min fysiska butik i Vretstorp är alltid stängd under den här perioden och i år kommer butiken faktiskt vara stängd under större delen av året.

Sedan Corona kom har verkligen ingenting varit sig likt och när det nu gått nästan två år med pandemin så har jag insett att jag helt enkelt måste rätta mig efter det "nya normala" som ju innebär att näthandeln är det som gäller i första hand och jag behöver jobba ännu mer med webbutiken.

Så i slutet av förra året bestämde jag mig för att prova något annorlunda under 2022 och endast ha öppet i min fysiska butik till påsk och jul.
Påsk är i mitten av april så jag öppnar i slutet av mars men återkommer med exakta datum och tider när det närmar sig.

Det kommer givetvis fortfarande att gå finfint att beställa i webbutiken och sen hämta i Vretstorp, bara lämna ett meddelande i kassan.
Jag finns på plats i butiken i princip varje em så vi bestämmer en tid som passar, enda skillnaden blir att det inte går att strosa runt i butiken och kolla för butiken kommer fungera som ett extra lager förutom till påsk och jul :)

Hälsningar Sofia

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!