Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Nyhetsbrev

Karlstad Golfklubb 2022


Klubbinformation


Nu har fakturor för Årsavgift 2022 gått ut!

Som vi skrivit i tidigare utskick så använder vi nu FINQR så de står som avsändare.
Observera att i samband med detta gäller ett nytt bankgironummer, inbetalningen måste ske till detta nummer. Notera möjligheten att ni nu kan välja att delbetala årsavgiften på 3, 6, 9 eller 12 månader om ni önskar, all information om detta följer med fakturan.
Fakturor för de under 21 år kommer komma via post.

Förtydligande vid delbetalning. Efter val av antal månader kommer en summa upp för första fakturan. Den har en uppläggningsavgift och den gäller bara vid första fakturan, försvinner alltså till resterande fakturor. Observera också att det inte funkar som autogiro där en summa dra automatiskt utan varje månad kommer en ny faktura via mail.

Alla som betalar sin faktura under januari månad är med i utlottningen av att vinna tillbaka sin spelavgift. Dragning sker i början på februari.

Hör av er till j.raskinen@karlstadgk.se om ni har ytterligare fakturafrågor.


Snart dags för säljstart!

I ett underbart västerläge, i gemenskapen vid en av Värmlands bästa golfbanor Karlstad Golfklubb, skall det byggas 18 stycken friliggande villor i bostadsrättsform. Markområdet ligger öster om golfanläggningen och i en svag sluttning ned mot väster vilket ger samtliga hus en öppen och trevlig utsikt och där dessutom husens altanläge inbjuder till samvaro, relax och mysiga matstunder.

Området kommer bebyggas med 3 olika hustyper, alla i samma enhetliga materialutförande och design men där det skiljer i husutformning och där man kan välja den modell som passar bäst till familjens egna tycke och smak. Hela området kommer utformas för en naturnära känsla där största delen av tomtområdet kommer bli orörd naturmark. Bostäderna är välplanerade med noga genomtänka materialval där du som köpare även kan vara med och påverka med olika tillval och designstilar. Priserna kommer att ligga från 4 300 000 med en avgift från 5400 kr.

Preliminär säljstart februari 2022 och preliminär inflyttning våren 2023.

Lämna redan nu en intresseanmälan, för att få mer och löpande information om projektet!

https://www.fastighetsbyran.com/sv/sverige/objekt/?objektid=2558792


Golfkurser


Vill du utveckla din golf i vinter?

Vi har fortfarande några plaster kvar på dessa kurser.

Vi har en "ny" kurs PROam som är för dig som vill träna som ett proffs, för dig som verkligen vill ha en utbildning, där vi kommer fördjupa oss i detaljer och träning som även inkluderar att förbättra dina fysiska egenskaper.

Vi kommer också köra Avrostningskurser.

Mer information om kurserna finner du på hemsidan under kommande utbildningar https://www.karlstadgk.se/trana/lektionutbildning/

Anmälan görs via min golf och ni kan klicka på länken nedan som tar er dit(säkerställ datum fram till sista februari 2022).


Nytt från förbundet


PCC-beräkningen återaktiverad

Från och med 12 januari beräknas återigen PCC i handicapsystemet. Spelarens handicapresultat kan nu justeras för onormala spelförhållanden, vilket i förlängningen kan påverka den exakta handicapen. 

Vill du veta mer om PCC? Nedan finns länkar till all information om denna funktion.


facebookinstagramyoutube

På Karlstad Golfklubb erbjuder vi service och kvalité, en mötesplats för alla.
Besök gärna vår hemsida på www.karlstadgk.se


Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.