Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Som mottagare av detta nyhetsbrev ska du vara minst 25 år gammal och medveten om att det innehåller information om produkter med alkohol. Om detta inte stämmer ber vi dig att avregistrera dig på länken längst ner.


Fri gåva värd 50kr vid beställning av fraktfri order.


Hallå där alla rom-älskare!

Är ni precis som mig förälskade i denna nobla dryck som förevigats i mången piratfilm?

Bra, då kan jag starkt rekommendera vår batch #3 från La Maison du Rhum där ursprung är nyckelordet.

Batch #3 innebär att det är ett begränsat antal flaskor från varje land och destilleri så det gäller att trycka på knappen innan de tar slut.

/Gonzo

......................................................................................

La Maison Du Rhum, erbjuder konsumenterna rom med autentisk bakgrund, särskiljande aromatiska profiler och ett sant ursprung. Dessutom är varje cask noga utvald med omsorg och precision från varje enskilt destilleri av dess romexperter.

Varje rom är åldrad och blandad i sitt hemland, vare sig det är Guatemala, Colombia, Guadeloupe, Trinidad och Tobago, Saint Lucia eller Reunion Island för att sedan uteslutande buteljeras av Dugas i Frankrike.

Sortimentet erbjuder en stor mångfald av aromatiska profiler (melass, sockerrörshonung eller ren "Agricole" sockerrörsaft), i olika typer: fransk, engelsk eller spansk.

De särpräglade etiketterna för hela sortimentet inspireras av vintage-rom-etiketter från samlingen av en rom entusiast.

Så, gå in via länkarna nedan & klicka hem er egen favorit att avnjutas framför brasan, efter isfisket när kroppen behöver värmas upp.

La Maison du Rhum Colombie 46% - SB.51403 - 809kr

Från Hacienda Coloma som har funnits i familjen Constain i 2 generationer. Grundaren Alberto Constain Medina skapade den mest berömda kaffelikören i Colombia, hans son Alberto Constain Cenzamo startade med romproduktionen Coloma. Denna eleganta rom är skapad och blandad av två av Colombias bästa masterblenders, Sandra Reategui och Judith Ramirez. Denna rom är destillerad 2008 och buteljerad 2020 med en lagring på amerikanska bourbon fat och med en slutlagring 1 månad på gamla kaffelikör fat. En komplex och mjuk rom med stora inslag av vanilj, exotisk frukt, kaffe och körsbärstoner. Sockerhalt 10,50 gram/liter. Totalt är 5486 flaskor buteljerade.

La Maison du Rhum Guatemala 42% - SB.51397 - 799kr

Från Botran i Guatemala som har producerat rom sedan 1939. De använder sockerrörshonung för att producera denna delikata rom. Buteljerad 2020 med en Solera lagring på olika typer av fat, mestadels amerikanska bourbon fat i 15 år på 2300 m.ö.h. Och en slutlagring i 5 månader på Olorosso fat. En mycket torr rom med tydliga inslag av arak och torkad frukt Sockerhalt 0,52 gram/liter. Totalt är 3918 flaskor buteljerade.

La Maison du Rhum Paraguay 45% - SB.51393 - 809kr

Från Castilla Distillery ( Fortin i Paraguay) som har producerat rom sedan 1993. De jobbar 100% ekologiskt för att producera denna delikata rom. Destilerad i Column Stil 2007 och buteljerad 2020 med en lagring på amerikanska bourbon fat. Och en slutlagring i 5 månader på Fino fat. En mycket torr rom med inslag av vanilj, mörk choklad och exotisk frukt. Sockerhalt 0,00 gram/liter. Totalt är 3657 flaskor buteljerade.


EU:s nya dataskyddsförordning GDPR trädde i kraft 25 maj 2019, med anledning av det vill vi informera er som är mottagare av nyhetsbrevet om att er mailadress finns i vårt register, men inga övriga personuppgifter.

Vill ni avregistrera er från vårt nyhetsbrev är det enkelt att göra det via länk längst ner. Vill ni veta mer om vår uppdaterade dataskyddspolicy, vänligen kontakta oss på info@wickedwine.se

www.wickedwine.se

facebook.com/wicked.wine
instagram.com/wickedbeersociety
instagram.com/wicked_wine_club

twitter @ww_crew

---

Skicka vidare till en kollega

---

Telefon: 08-544 723 53 | info@wickedwine.se

Som mottagare av detta nyhetsbrev ska du vara minst 25 år gammal och medveten om att det innehåller information om produkter med alkohol. Om detta inte stämmer ber vi dig att avregistrera dig på länken nedan.

Din epost är registrerad antingen genom formulär på wickedwine.se eller att du har skrivit upp dig på någon av våra tävlingar på mässor och provningar.

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev.
Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!