Nytt År!

Transport av Cement, armeringsjärn m.m.

Stort tack till våra gåvogivare för det fina samarbete vi haft under 2021, trots Covid-19 och alla restriktioner. Vi känner stor tacksamhet och glädje för de insatser som gjorts och ser nu fram emot 2022.

Tillsammans är vi en utsträckt hand och förvandlar tillvaron för tusentals människor. Här är du en viktig och värdefull del.

Tillsammans kan vi hjälpa många! 

 

Vi fick en hälsning från en man i Mugara

Vi har en ny situation för livet här.

När vi var barn såg vi varje dag våra gravida mammor, med våra unga bröder eller systrar på sina varma svettiga ryggar. Mammorna hämtade vatten på botten av floden Buhinda. Det är avlägset, ca två kilometer nedanför ett brant berg. Vattnet var inte rent och särskilt inte under regnsäsongen.

Som lydiga barn var vi tvungna att hämta vatten där tidigt på morgonen, vi gick i gryningen, från kl 4.30, för att hinna göra två turer innan vi sprang till fots till skolan, två till tre kilometer bort.

Idag, tack vare "Burundi-Hjälpen", förändras livet. Det finns tillgång av rent vatten. Kvinnor och barn får hämta dagligen från offentliga kranar nära hemmet. Vi är mycket tacksamma för denna humanitära aktion.

Men, det finns fortfarande människor i samma behov häromkring. Må Gud den Allsmäktige välsigna alla er som bidragit via BurundiHjälpen fram tills nu trots pandemin COVID-19.                                                      B..N. F.  Mugara

 

Swish 123 582 01 05    eller    Bankgiro 473-1584

 Ingen administration dras från insamlade medel. 100% av varje skänkt krona går direkt till hjälpinsatsen i Burundi. Din gåva är avgörande!      

 

Vi är tacksamma över de Second Hand butiker och kyrkor som vi samarbetar med. Din Second Hand butik eller din församling kan också bli med och stödja vårt arbete.

 

Äntligen kan vi resa igen! Vi besöker er gärna och berättar om arbetet.  Kontakta oss på burundihjalpen@hotmail.com eller ring 070-233 79 41

 

Corona-viruset påverkar inte landet så mycket, affärer och marknader är öppna, men varubrist och prishöjningar är vanligt.

 

Sprid gärna Nyhetsbrevet, Du kan beställa det från vår hemsida. www.burundihjalpen.se

Vill du inte längre ha våra uppskattade nyhetsbrev, avanmäl dig här