Träna hemma - Enklare än att gå till ett gym! | info@pthemma.se | 070-867 07 13


Fler och fler använder en Personlig Tränare och tränar hemma. 

"Den bästa träningen är den som blir av!"


Gott Nytt År!

Tänk att det gått ett helt år redan. 2021 har varit ett intensivt år med många nya kunder runt om i hela Storstockholm samt med omställningar och nytänk i och med pandemins fortsatta påverkan på hela vårt samhälle.

Under våren jobbade vi med att ni kunder skulle känna trygghet i att träffa oss för att träna. Trots allt så har pandemin ändå inneburit fler kunder för PT Hemma då hemmaträning har blivit allt vanligare.

Vi har även startat träning online i realtlid, dvs träning "live" över Zoom eller Facetime, vilket har fungerat oväntat bra. Vissa kunder också har tränat hemma på egen hand med hjälp av träningsprogram som vi mailat.

Under senvåren påbörjades ett arbete med en webkurs, vilket jag länge tänkt på. Webkursen handlar om att komma igång med träning och därmed återfå sin funktion efter sjukdom i Corona. En gratis minikurs i ämnet släpptes under hösten och många har tagit del av den, jättekul! Jag hoppas att kursen ska vara till hjälp för er som registrerat er för den.

Vi som jobbar med PT Hemma (jag, Helena, Stefan och Björn) har haft regelbundna träffar under året då vi tränat tillsammans samt haft erfaranehtetsutbyte, vilket har varit mycket värdefullt. Några av oss har även gått kurs i ett träningskoncept kallat Moveoo.

Personligen har jag spelat en del padel, vilket jag rekommenderar att ni provar, oerhört kul! Jag har även tagit en tennislektion samt provat på att dreja, vilket också var oerhört roligt, men svårt.

Nu stundar ett nytt år, 2022, vilket känns otroligt spännande.

Under kommande vinter planerar jag att släppa en större webkurs i hur du kan komma igång med träning efter Coronasjukdom, hur du kan utveckla din träning i takt med att du blir starkare samt bibehålla träningsmotivationen över tid.

Jag planerar också att släppa fler webkurser inom området träning men med olika inriktningar såsom hur du ska tänka kring träning om du har ryggbesvär eller hur du ska träna om du vill minska dina knä- och/eller höftebesvär mm.

Vidare så vill och behöver vi utöka vårt samarbete med ytterligare tränare/sjukgymnaster runt om i Storstockholmsregionen. Detta för att vi effektivt ska kunna hjälpa fler att komma igång med träning på sina villkor samt fortsätta träna livet ut.

Slutligen vill jag tacka alla kunder för otroligt givande möten med mycket träning och många härliga skratt!

Varma nyårshälsningar

// Annika


                                  Annika

                 Björn

                                    Stefan

                 Helena


 Vill du också ha en Personlig Tränare Hemma?

Skicka en intresseanmälan redan idag!


Om PT Hemma

PT Hemma grundades av Annika Palmqvist 2011.

Annika har idrottslärarexamen från Gymnastik- och idrottshögskolan (GiH), sjukgymnastutbildning från Karolinska Institutet,PT-utbildning från Personal Training School i Stockholm samt en Masterexamen i Idrottsvetenskap/Fysisk aktivitet och hälsa. Med denna bakgrund kan du känna dig trygg i att få ett gediget träningsprogram som är individanpassat utifrån dina mål samt din livssituation.

PT Hemma kommer hem till dig
PT Hemma kommer hem till dig

Följ PT Hemma på Facebook

facebook

Du får detta brev då du varit i kontakt med PT Hemma tidigare, antingen som tidigare/befintlig kund, träffats på mässa/nätverk eller har annan koppling till PT Hemma. Vill du inte fortsätta prenumerera så klickar du bara på länken nedan.

Avsluta prenumeration | Webbversion | Integritetspolicy

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!