Gott Nytt År!

Transport av Cement, armeringsjärn m.m.

Stort tack till våra gåvogivare för det fina samarbete vi haft under 2021, trots Covid-19 och alla restriktioner. Vi känner stor glädje för de insatser som gjorts och ser nu fram emot 2022.

Tillsammans är vi en utsträckt hand och vi förvandlar tillvaron för tusentals människor. En kan inte hjälpa alla, men tillsammans kan vi hjälpa många! Och här är du en viktig och värdefull del.

Nya källor öppnas som ger vatten genom självtryck ner till byn, helt utan pumpar. Hela anläggningen kräver ett minimum av underhåll. Idag ger sex anläggningar nära 500 000 människor tillgång till rent vatten.

För 50 kr. pr. individ, kan vi ge tusentals människor tillgång till rent vatten. En fjärdedel av alla dödsfall bland barn under fem år beror på förorenat vatten.

Att se hoppet tändas i lidande barn och vuxnas ögon är en stark drivkraft, men vi skulle aldrig kunna fortsätta att stötta våra eldsjälars arbete i Burundi utan dig och andra givare.

Vi vill ge alla en framtid och ett hopp. Behovet av rent vatten, mat, sjukvård och skollokaler är stort och vi är så tacksamma för att Ni också i fortsättningen vill stödja oss.

Med vänlig hälsning Burundi-Hjälpen

Önskar er alla  Ett Gott Nytt År!

 

Swish 123 582 01 05    eller    Bankgiro 473-1584

 Ingen administration dras från insamlade medel. 100% av varje skänkt krona går direkt till hjälpinsatsen i Burundi. Din gåva är avgörande!      

 

Vi är tacksamma över de Second Hand butiker och kyrkor som vi samarbetar med. Din Second Hand butik eller din församling kan också bli med och stödja vårt arbete.

 

Äntligen kan vi resa igen! Vi besöker er gärna och berättar om arbetet. Låter det intressant?  Kontakta oss på burundihjalpen@hotmail.com eller ring 070-233 79 41

 

Corona-viruset. Burundi påverkas inte så mycket av Corona, affärer och marknader är öppna som vanligt men brist på varor och ständiga prishöjningar är vanligt.

 

Sprid gärna Nyhetsbrevet, Du kan beställa det från vår hemsida. www.burundihjalpen.se

Vill du inte längre ha våra uppskattade nyhetsbrev, avanmäl dig här