Transport av Cement, armeringsjärn m.m.

2021 blev som 2020 inget vanligt år, det vi nu går igenom har vi aldrig varit med om tidigare. Nu är året snart slut.och vi vill ta tillfället att tacka för det fina samarbetet.

Vi är så tacksamma för det vi kan göra för lidande människor, som får uppleva hälsa och läkedom till både ande, kropp och själ.

I allt så är det ert goda engagemang med bidrag och gåvor som bär, för att kunna göra det vi gör och förbereda för det som kommer. Vi är så tacksamma för ert stöd!

Senare delen av 2021 har vi kunnat resa för att besöka olika platser för information om arbetet i Burundi. Vi hoppas att det ska kunna fortsätta också under 2022. Vi besöker er gärna och berättar om arbetet. Vi behöver ert stöd NU mer än någonsin inför 2022 och framåt.

Önskar er alla en Fridfull och Välsignad Jul och Ett Gott Nytt År!

 

Swish 123 582 01 05    eller    Bankgiro 473-1584

 Ingen administration dras från insamlade medel. 100% av varje skänkt krona går direkt till hjälpinsatsen i Burundi. Din gåva är avgörande!      

 

Vi är tacksamma över de Second Hand butiker och kyrkor som vi samarbetar med. Din Second Hand butik eller din församling kan också bli med och stödja vårt arbete.

 

Vi är en utsträckt hand till människor som behöver hjälp. En kan inte hjälpa alla, men tillsammans kan vi hjälpa många! Du är en viktig och värdefull del av vårt arbete.

För 50 kr. pr individ, kan vi ge ytterligare tusentals människor tillgång till rent vatten. En fjärdedel av alla dödsfall bland barn under fem år beror på förorenat vatten. 

 

Äntligen kan vi resa igen! Vi besöker er gärna och berättar om arbetet. Låter det intressant?  Kontakta oss på burundihjalpen@hotmail.com eller ring 070-233 79 41

 

Corona-viruset. Burundi påverkas inte så mycket av Corona, affärer och marknader är öppna som vanligt men brist på varor och ständiga prishöjningar är vanligt.

 

Sprid gärna Nyhetsbrevet, Du kan beställa det från vår hemsida. www.burundihjalpen.se

Vill du inte längre ha våra uppskattade nyhetsbrev, avanmäl dig här