Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Snabba leveranser, flera betalsätt och personlig service

Allt för ett harmoniskt liv.
God Jul!

Hej!

Hoppas du får vara frisk och tar det lugnt med julförberedelserna!  Missat att köpa julklapp till någon? Just nu har vi 10% rabatt på våra PRESENTKORT! Gäller t o m 25/12. Om du beställer före 23/12 kl.18.00 och väljer att få kortet med e-post, hinner du få det innan Julafton! 

Du kan självklart handla i vår webshop även under helgerna! Vi fyller på hyllorna med Nyheter och annat allt eftersom! Vi har bl.a. fyllt på hyllan med Ängla & Orakelkort inför helgen.     

I vårat rökelsesortiment har vi nu samlat alla Rökelsepaket & Presentförpackningar i en egen kategori, så du lättare kan hitta åt dem!

I Decembers Månadens erbjudande: 10% på Willow Tree, finns fortfarande mycket att välja bland. Ett fåtal delar till Julkrubban finns också kvar. Du hittar dem HÄR!

Veckans Fynd (nytt varje vecka) hittar du HÄR

Vid beställning före 28/12 har du möjlighet att vara med på Utlottning av en Väggalmanacka från Painting Dreams, värde 135:- Skriv CALENDER som meddelande om du vill vara med i utlottningen!

Väggalmanacka 2022

Julerbjudande

Presentkort

10% rabatt

Åter i lager!

Änglar och Förfäder av Kyle Gray

359:-

  • Under helgdagarna är vi lediga, men i mellandagarna jobbar vi på och skickar beställningarna så snart vi kan! Vi försöker även ha vår butik i Sollefteå öppen, så är du i närheten är du välkommen att titta in! Aktuella öppet-tider hittar du på vår lokala FB-sida. P. g a. nya Covid-restriktioner kan vi dock inte ha fler än 2 kunder i butiken samtidigt.
  • Du kan även beställa från hemsidan och hämta dina varor i butiken. Vi återbetalar fraktkostnaden när du hämtar din beställning.
  • Du vet väl att du får gratis frakt om du handlar för över 599:- och du kan välja om du vill ha det levererat med DHL eller PostNord. Paket som väger över 2 kilo skickas dock alltid med DHL.

På Amulettens hemsida hittar du hela vårat sortiment!

Vi önskar dig en Riktigt God Jul!

Gunilla m personal


Om ni har frågor, får ni gärna kontakta oss via butiken@amuletten.se
eller ringa till oss: tel: 0620-127 77
[ Telefontid: 10-15 mån/tis, tors/fre ]

Besök oss på Amuletten eller följ oss i våra sociala kanaler.

facebookinstagram

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.