Isodrän om  MediaCentral, tillökning i supporten och mycket mer. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.


God Jul & Gott Nytt År!

Ett ovanligt händelserikt år går mot sitt slut. Ett år som, för alla näringsidkare har bjudit på upp- och nedgångar. Vi har haft perioder av begränsningar och frustration men även perioder med högt tryck och fantastiska affärer.

Nu går vi mot jul och en förnyad osäkerhet kring hur Covid kommer att påverka villkoren för att driva affärer under 2022. Men också med vetskapen om att vi har kan sälja och leverera våra tjänster även när samhället påläggs restriktioner.

Finfo stänger boken för ett spännande 2021 och vi tackar alla kunder och partners för ett gott samarbete. Vi ser fram emot att jobba tillsammans under år 2022.

       - Troels Hansen, VD Logiq


Nedstängning av Vilmareleaser

Byggbranschen är en marknad med stor miljöpåverkan. I ett globalt perspektiv har bakgrundsbehovet för information ökat genom hållbarhetskrav, global tillväxt och digitalisering.

För att hålla sig uppdaterad med marknads- och lagkrav samt minska risken för kostsamma fel har Byggmaterialhandlarnas styrelse beslutat att Vilma release 2.1 och 2.3 ska stängas ner redan 2022-04-30. Därefter stängs release 2.4 och 2.5 ner och den enda godkända Vilmanivån kommer att vara 2.6.


ETIM- optimerat för framgångsrik e-handel


Boka en Finfoexpert

Har ni gått en av Finfos grundutbildningar men känner att ni fortfarande har specifika frågor kring grundkonceptet? Vill ni vidareutbilda er eller få en mer personlig utbildning utifrån er organisations önskemål?

Hör av er till oss så skräddarsyr vi en utbildning åt er. Ni berättar för oss vilka utmaningar ni har och vad ni vill lära er mer om. Vi ser till att ni får träffa rätt person som hjälper er att räta ut era frågetecken. 

Kommande webbutbildningar

Oavsett om du och dina kollegor är nya eller behöver vässa kunskaperna kan våra skräddarsydda utbildningar spara tid och göra arbetet med artikelinformation smidigare.

Våra utbildningar blir snabbt fullbokade- se till att säkra din plats inför vintern.

Media Central
Grundutbildning

1 Februari

30 Mars

11 Maj

Artikelinformation på rätt sätt

19 Januari 

9 Februari

19 Mars

ETIM Grundutbildning

3 Februari

24 Mars

12 Maj

ETIM Informationsmöte

20 Januari

Boka en Finfoexpert

Har du och dina kollegor specifika frågor och behov av att dyka ner djupare i era frågeställningar kan ni boka en Finfoexpert som hjälper er. 


Nya leverantörer MediaCentral

STIGA AB

Leijma-produkter försäljnings AB

Gerflor Scandinavia AS Norge Filial

AB Alfort & Cronholm

Nya leverantörer (ej klara)


STIGA AB

Spray Master AB


100% Digitala fakturaflöden

Logiq har hjälpt företag inom byggbranschen att effektivisera sina order- och fakturaflöden i över 20 år. Med vårt stora formatbibliotek kan vi snabbt implementera flexibla lösningar som automatiserar dina elektroniska handelsdokument.

Som kund hos Finfo erbjuder vi er en kostnadsfri analys av era order- och fakturaflöden. Vi går tillsammans igenom era flöden och ger er tips på hur ni kan digitalisera verksamheten för att möta framtidens krav och utmaningar på ett effektivare sätt.


Missa aldrig något viktigt!

Har du kollegor som är intresserade av att ta del av Finfos nyheter och information? Det går att anmäla sig direkt på vår hemsida. Här finns även tidigare nyhetsbrev att läsa. 


Kundsupport Kontakt

Ring oss på telefon +46 (0)8-402 41 30, eller skicka ett mail till info@finfo.se

Ordinarie öppettider

Måndag-fredag: 08.00-16.00

Dag före röd dag: 08.00- 12.00

Avvikande öppettider

Torsdag 23 december: 08.00-12.00

Julafton 24 december: stängt

Torsdag 30 december: 08.00-12.00

Nyårsafton 31 december: Stängt

Onsdag 5 januari: 08.00-12.00

Torsdag 6 januari: Stängt


facebooklinkedinyoutube

Besök oss på vår webbplats eller följ oss i våra sociala kanaler.

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!