Problem att se innehållet? Se det i webbläsaren

ASSA ABLOY RX WEB det enkla passersystem för det lilla och medelstora förtaget.

ASSA ABLOY RX WEB snabbt, enkelt och kostnadseffektivt! Allt sköts från en plats och alla uppdateringar sker i realtid. Grundtanken med ASSA RX WEB är ett enkelt och överskådligt passersystem som ska kunna hanteras av den som vanligtvis arbetar med annat. ASSA RX WEB Passersystemet kräver inte en speciell server eller installerad programvara. Den är redan förinstallerad i centralenheten och du administrerar behörigheterna med hjälp av en vanlig webb-läsare.

👉🏻 🔗 Läs mer om Assa Abloy RX Web

Källhänvisning: Assa Abloy

Dormakaba dkey – Smart hybridlås som öppnas med smartphone!

Dormakaba dKey ett smart batteridrivet hybridlås som ger dig tryggheten i ett rejält mekaniskt lås och flexibiliteten från digital teknik.

  • Låset öppnas via smartphone eller genom traditionella mekanisk nyckel.
  • De digitala nycklarna administreras med appen när man delar ut och hantera nycklar.

👉🏻 🔗 Läs mer här om Dormakaba dkey.  

Källhänvisning: Dormakaba

Dörrautomatik – Vilket ansvar har du?

En dörrmiljö är idag ofta väldigt komplex då installationen skall uppfylla en mängd olika krav (brand, ljud, inbrottsskydd, tillgänglighet etc.). Är dörren dessutom utrustad med dörrautomatik räknas hela dörrmiljön som en maskin.

Teknikgruppen i SEM Group tagit fram ett informationsblad som ska bidra till ökad kunskap, förståelse och regelefterlevnad. Läs mer i 👉🏻  Informationsbladet.

Uppdatering av förfrågning/offerter

Med jämna mellan rum ser vi över verksamheten för att kunna erbjuda bästa möjliga kundupplevelse. Inom Göthes Säkerhet kommer en ny rutin rörande offert, anbud förfrågan införas från och med 1 januari 2022. Från och med 1 januari skall samtliga förfrågningar skickas in på offerter@gothes.se  Detta för att vi skall kunna ge er kunder en bättre service samt att vi lägger om interna rutiner som skall säkerställa arbetet.

📧 ☎️ Vid frågor maila lasverk@gothes.se eller ring 010 - 483 40 60

Öppet tider Jul och Nyår!

Nu är vi inne i decembermånad men snart vänder det till den ljusa och varma årstiden. Men första skall vi fira lite högtider och ladda batterierna inför 2022.

Vi vill med det ödmjukaste passa på att tacka för 2021 och vi ser framemot att hjälpa Dig med dina Säkerhetsutmaningar 2022. Kom gärna förbi på en koppkaffe och diskutera säkerhetslösningar eller hör av dig per telefon  ☎️ 010-483 40 60.

Våra öppettider är måndag till fredag kl. 7-16.
24 dec stängt
31 dec stängt
6 jan stängt

Julklapp 2021

2021 kommer Göthes Säkerhet att skänka en gåva som alternativ till den traditionella julklappen till World Childhood Foundation vars uppdrag och arbete riktar in sig på att inspirera, främja och utveckla lösningar för att förebygga och åtgärda sexuella övergrepp och exploatering samt andra former av våld mot barn.

Göthes 160 år - Med kunskap om vår historia bygger vi vår framtid!

Den 25:e november år 1861 slog en stolt falubo vid namn Jean Abraham Göthe upp dörrarna till sin lilla järnhandel på Slaggatan i gruvstaden Falun. Med hårt arbete och stor omsorg om kunderna växte rörelsen genom åren, och idag är Göthes Säkerhet AB som är ett bolag i J.A.Göthes koncernen Dalarnas ledande säkerhetsföretag.

160 år efter att Jean Abraham Göthe grundade sitt företag är vi stolta att kunna föra hans traditioner vidare och vi arbetar fortfarande efter Jean Abrahams devis:

”Ingen kan göra allt, men alla kan göra något och tillsammans kan vi göra mycket ”

Göthes Säkerhet AB – en partner att lita på allt sedan 1861!

Läs mer här om Göthes 160 år!


facebooklinkedininstagramyoutube

Om du inte vill ha fler nyhetsbrev från Göthes, klicka här.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!