Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Nyhetsbrev

Karlstad Golfklubb 2021


Klubbinformation


Viktig information - Årsavgift 2022 – även ändring för de med Autogiro

Vi är många medlemmar vilket är otroligt roligt och en hel del nya medlemmar som knackar på dörren och vill in. För att vi ska kunna få bra kontroll på antalet medlemmar i de olika kategorierna och erbjuda bästa möjliga tillgänglighet för alla, kommer de som inte betalt sin faktura i rätt tid att riskera sin spelkategori kommande säsong.

Alla som betalar sin faktura under januari månad är med i utlottningen av att vinna tillbaka sin spelavgift. Dragning sker i början på februari.

Nyhet inför 2022
Fakturorna för årsavgifterna skickas ut i 10:e januari via Svenska Golfförbundets samarbetspartner FINQR. Fakturorna går likt föregående säsong ut via e-mail så dubbelkolla så att ni har rätt e-mailadress på MinGolf, kontrollera skräpkorgen om ni inte hittar fakturan. Observera att i samband med detta gäller ett nytt bankgironummer, inbetalningen måste ske till detta nummer. Notera möjligheten att ni nu kan välja att delbetala årsavgiften på 3, 6, 9 eller 12 månader om ni önskar, all information om detta följer med fakturan.
Fakturorna för alla under 18 år kommer att skickas per post.

FAQ

 • Kan man betala sin årsavgift via MinGolf?

        Nej

 • Kan man komma och betala sin årsavgift i receptionen på Karlstad GK?
  Ja, det går bra.

 • Jag hade Autogiro förra säsongen, löper det på?
  Nej, nu kan man dela upp sin betalning via fakturan man får via FINQR. Alla autogiron från föregående säsong avslutas automatiskt vid årsskiftet.

 • När är det förfallodatum på fakturan?
  28 februari.

 • Vad är en spelkategori?
  Exempelvis Guld, Silver eller Brons.

 • När riskerar man att tappa sin spelkategori?
  Om man inte betalar innan påminnelsen gått ut.

 • Är det påminnelseavgift om man inte betalar före den 28/2?
  Ja, 60kr.

 • Hur kontrollerar jag min e-post adress på MinGolf?
  Logga in på Min Golf. Klicka på Meny. Välj Mina Inställningar. Välj Mina kontaktuppgifter. Där kan du sedan kontrollera/göra ändringar.

Hör av er till j.raskinen@karlstadgk.se om ni har ytterligare fakturafrågor.


Omorganisation – Joha Raskinen blir ny Anläggningschef.

Vi har under 6 månader sökt efter en efterträdare till vår Banchef Pelle Dahl.
Hela processen har varit noggrann och för en sådan här viktig post gäller det inte att stressa fram ett beslut.

Som jag tidigare förmedlat så har vi fått in flera bra ansökningar och genomfört flertalet intervjuer med aktuella personer, men av olika anledningar har vi inte riktigt hittat rätt.
Det är en komplex roll som kräver bland annat stor kunskap inom ledarskap, grönytor, ekonomi, administration och kommunikation. Dessutom måste man i rollen vara ansvarstagande, agera och vara beslutsfattare.

Med ovan så växte en ny roll fram, som jag idag är övertygad om kommer skapa just den helhet vi söker efter, dels inför kommande år men också mot de strategiska mål vi har för vår anläggning - En Golfanläggning i Mästarklass.

Vi kommer att omorganisera och jag är väldigt glad över att kunna presentera Joha Raskinen som vår nya Anläggningschef. En klok och kompetent person som kommer tillföra mycket och ansvara för vår bana, våra träningsområden och byggnader. Joha kommer även fortsatt ha ett övergripande ekonomiansvar och börjar uppdraget den 1 januari 2022.

Med ovanstående förändring behöver vi rekrytera en ny resurs för vår Reception/Kansli. Uppdragets huvudsakliga arbetsuppgifter är receptionsarbete och olika typer av administrativa uppgifter. Utannonsering av tjänsten sker inom kort.


God Jul/ Mathias Åhlberg, VD/Klubbchef.


facebookinstagramyoutube

På Karlstad Golfklubb erbjuder vi service och kvalité, en mötesplats för alla.
Besök gärna vår hemsida på www.karlstadgk.se


Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.