Nyhetsbrev med senaste nytt från branschprogrammet BVFF. 
Problem att visa det?  Se det i webbläsaren
Avsluta din prenumeration?  Klicka här.

Viktiga förändringar under 2022!

Foto på vägkulvert sedd underifrån.

BVFF-projekten utvecklas väl och behov av FoI-projekt inom väg ökar stadigt. Efter drygt 10 år i samma verksamhetsform utvecklas även BVFFs verksamhet för att fortsätta fylla en roll i Trafikverkets arbete med att finansiera FoI projekt.

För att säkerställa en mjuk övergång till ett nytt arbetssätt kommer 2022 både att se ett BVFF som fortsätter som tidigare, med samma budget, med samma arbetssätt inriktat mot väg, samt, steg för steg, etableringen av en utvecklad verksamhet med ambition att kunna ersätta dagens verksamhet från 2023 och framåt. 

Under 2022 kommer datumen för att skicka in projektförslag att ändras något. Under våren 2022 gäller följande datum:

2022-02-22 - Webbinarium med viktig information till dig som vill söka.

2022-03-06 - Deadline för ansökningar projektomgång 2022:2.

Vi återkommer med mer information om höstens datum, men flaggar redan nu för att projektomgång 2023:1 öppnar redan i början av juni och stänger i början av augusti.


Trafikverkets arbete med att utveckla verksamhetsformerna för BVFF pågår och under tiden fortsätter finansieringen som tidigare, för att säkra kontinuitet till bra projekt och hålla trycket uppe inom området. Detta är mycket glädjande för oss alla och tillsammans har vi bra förutsättningar att bidra till den utveckling och omställning som behövs inom branschen.

Jan Nylander
Föreståndare i BVFFKontakta oss gärna!
• BVFF c/o VTI • SE-581 95 Linköping • e-post: bvff@vti.sewww.bvff.se •


Läs vår integritetspolicy här. Avsluta din prenumeration? Klicka här.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!