Träna hemma - Enklare än att gå till ett gym! | info@pthemma.se | 070-867 07 13


Fler och fler använder en Personlig Tränare och tränar hemma. 

"Den bästa träningen är den som blir av!"Jul och träning - går det ihop?

Nu när julen står för dörren så innebär det för många av oss en massa måsten och en hel del stress. Även roliga saker som julklappar, julstämning och god julmat stundar och då framför allt under själva julhelgen, vilket i sig är helt fantastiskt såklart.

Baksidan är dock att vi många gånger väljer vi bort oss själva bland julklappar och julstök. Kanske känner du igen dig... Hur kan du då få in din träning under denna hektiska tid?

Ett sätt är att sätta upp en plan för träningen och gärna innan julstressen faller på. Titta i din almanacka och fundera på när du har möjlighet att träna. Bestäm sedan vilka dagar, och tider på dagarna, som du ska träna och skriv upp detta i din almanacka. Sen är det bara att göra!

Ett annat tips, om du inte redan sett vår decemberutmaning, är gå in på instagram eller facebook där vi varje dag lägger ut en film med en ny utmaning. Övningarna är anpassade både för nybörjare och för dig som är mer van att träna. En länk finns längre ner i brevet.

Du kan också dutt-träna, som vi tidigare pratat om. Sätt klockan 20 min tidigare på morgonen, dra dig 3 min för att sedan göra tre olika övningar inna frukost. Ta en rask promenad före eller efter lunch och innan middagen gör du några övningar igen, medan potatisen kokar.

Det är bättre att vara fysiskt aktiv 3 gånger/dag kortare stunder än att inte hinna med ett längre pass.

Lycka till!

/Annika


Julklappserbjudande

Varför inte satsa på ett hemmagym i år som en present för hela familjen eller bara för din egen skull? Här nedan tipsar vi om 4 produkter som vi har i lager, dock i begränsad mängd. Beställ via info@pthemma.se för leverans och frågor kring produkterna. På grund av högt tryck så önskar vi att ni beställer era klappar senast den 12:e dec. För upphämtning någonstans i Åkersberga går det att beställa fram till den 20:e dec. 


Stor träningsboll

Träningsbollen är en av de mest populära redskapen när du ska träna hemma. Den största fördelen med en träningsboll är att hela kroppen reagerar på obalansen som bollen ger vilket innebär att fler muskler aktiveras. Bollen kan användas till stretching, styrketräning och balansträning på på ett mer mångsidigt sätt än något annat träningsredskap.

Denna boll är tillverkad slitstarkt ”non-slip” material.

Pris 229.-

Massagepistol

Massagepistolen är ett utmärkt verktyg för att lindra spänningar i muskler över hela kroppen. Massagepistolens kraftfulla motor når djupt in i muskeln och gör så att musklerna slappnar av, vilket i sin tur resulterar i snabbare återhämtning, ökad blodcirkulation och i många fall även smärtlindring. Med massagepistolen följer 5 olika huvuden som är lämpliga för specifika muskler och ändamål. Massagepistolen kommer i en liten väska, så att den enkelt kan tas med till jobbet eller på resan.

Pris 1099.-


Gymstick

Gymstick Original 2.0 är ett träningsredskap som ger ett funktionellt motstånd i nästan vilken riktning som helst. Varje övning kommer att förbättra din bålstyrka, balans, hållning, koordination och uthållighet. Det är ett komplett träningsredskap för hela kroppen! Gymstick Original finns i olika motståndsnivåer och passar för såväl juniorer som seniorer, från rehabilitering till världsklassutövare och från nybörjare till proffs. Tvådelad glasfiberpinne med lätt och snabb låsningsmekanism, längd ihopmonterad 130 cm / isärmonterad 75 cm.

Pris: 645.-

Träningsband

Med detta funktionella träningsband, även kallad TRX, kan du träna hela kroppen oavsett vilken nivå du är på. Du använder din egen kroppsvikt som motstånd och du kan enkelt vairiera belastningen/hur jobbig övningen blir, genom att flytta fötterna och ändra vinkeln till golvet (dvs hur mycket du lutar).

Den är lätt att montera och du kan ta med den överallt. Snabb och enkel träning.

Pris 599.-


Decemberutmaningen

Årets julkalender är en december-utmaning, för att vi ska röra på oss och vara hälsosamma fram till jul. Häng med du också!
Du hittar den både på facebook här och på instagram här


                                  Annika

                 Björn

                                    Stefan

                 Helena


 Vill du också ha en Personlig Tränare Hemma?

Skicka en intresseanmälan redan idag!


Om PT Hemma

PT Hemma grundades av Annika Palmqvist 2011.

Annika har idrottslärarexamen från Gymnastik- och idrottshögskolan (GiH), sjukgymnastutbildning från Karolinska Institutet,PT-utbildning från Personal Training School i Stockholm samt en Masterexamen i Idrottsvetenskap/Fysisk aktivitet och hälsa. Med denna bakgrund kan du känna dig trygg i att få ett gediget träningsprogram som är individanpassat utifrån dina mål samt din livssituation.

PT Hemma kommer hem till dig
PT Hemma kommer hem till dig

Följ PT Hemma på Facebook

facebook

Du får detta brev då du varit i kontakt med PT Hemma tidigare, antingen som tidigare/befintlig kund, träffats på mässa/nätverk eller har annan koppling till PT Hemma. Vill du inte fortsätta prenumerera så klickar du bara på länken nedan.

Avsluta prenumeration | Webbversion | Integritetspolicy

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!