Transport av Cement, armeringsjärn m.m.

Julgåvan som räddar liv!

Många med mig tycker att Julen är den vackraste tiden på året och i den märkliga tid vi lever nu, är det en sann tröst att Julens glädjebudskap gäller alla människor.

Vi ser fram emot avkoppling, god mat, julmusik, pepparkakor och samvaro med familjen. Personligen hoppas jag få träffa de flesta av vår familj, i bästa fall fysiskt men annars över de digitala möjligheter som finns.

Inför varje jul tror man att konsumtionen kommer att slå alla rekord. I dessa ”Corona”-tider kan vi inte resa eller träffas som vi brukar, men till julen vill vi unna oss lite utöver det vanliga. Vi kommer att handla prylar och julmat kanske mer än vi brukar.

Kanske blir det så, men jag hoppas att vi också är mer givmilda än vanligt, att vi i all julhandel omsluter den som inte kan konsumera och unna sig. Jag tänker på våra medmänniskor i Burundi, där många inte har en fast inkomstkälla, där många barn kommer att somna hungriga på julafton.

Vi ska unna oss prylar, men låt oss också visa barmhärtighet och omsorg om dom som inget har.

När du i år skänker en julgåva till Burundi-Hjälpen omvandlas den till mat för utsatta familjer i vårt område i Burundi. Tänk vilken förmån och källa till glädje, att du och jag kan mätta hungriga magar, att barn får somna med ett leende på läpparna.

Tack för att du står med oss i vårt uppdrag att ge hopp för prövade människor. Tillsammans sprider vi ljus i en mörk tid och ljuset övervinner alltid mörkret!

Vi önskar er alla en Fridfull och Välsignad Jul och Ett Gott Nytt År!

Beställ eller ladda ner ditt Gåvogram här.

 

Swish 123 582 01 05    eller    Bankgiro 473-1584

 Ingen administration dras från insamlade medel. 100% av varje skänkt krona går direkt till hjälpinsatsen i Burundi. Din gåva är avgörande!      

 

Vi är tacksamma över de Second Hand butiker och kyrkor som vi samarbetar med. Din Second Hand butik eller din församling kan också bli med och stödja vårt arbete.

 

Vi är en utsträckt hand till människor som behöver hjälp. En kan inte hjälpa alla, men tillsammans kan vi hjälpa många! Du är en viktig och värdefull del av vårt arbete.

För 50 kr. pr individ, kan vi ge ytterligare tusentals människor tillgång till rent vatten. En fjärdedel av alla dödsfall bland barn under fem år beror på förorenat vatten. 

 

Äntligen kan vi resa igen! Vi besöker er gärna och berättar om arbetet. Låter det intressant?  Kontakta oss på burundihjalpen@hotmail.com eller ring 070-233 79 41

 

Corona-viruset. Burundi påverkas inte så mycket av Corona, affärer och marknader är öppna som vanligt men prishöjningar och brist på varor är vanligt.

 

Sprid gärna Nyhetsbrevet, Du kan beställa det från vår hemsida. www.burundihjalpen.se

Vill du inte längre ha våra uppskattade nyhetsbrev, avanmäl dig här