Isodrän om  MediaCentral, tillökning i supporten och mycket mer. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.


Nedstängning av Vilmareleaser

Byggbranschen är en marknad med stor miljöpåverkan. I ett globalt perspektiv har bakgrundsbehovet för information ökat genom hållbarhetskrav, global tillväxt och digitalisering.

För att hålla sig uppdaterad med marknads- och lagkrav samt minska risken för kostsamma fel har Byggmaterialhandlarnas styrelse beslutat att Vilma release 2.1 och 2.3 ska stängas ner redan 2022-04-30. Därefter stängs release 2.4 och 2.5 ner och den enda godkända Vilmanivån kommer att vara 2.6.


Så effektivicerade Isodrän arbetet med hjälp av MediaCentral

Isodrän la tidigare mycket tid på att skicka ut marknadsmaterial och bilder manuellt till sina kunder och återförsäljare. Finfo har träffat Patric Briby, artikelansvarig på Isodrän för att ta reda på hur arbetet har effektiviserats sen de började använda Finfos tjänst MediaCentral.

"Vi har efter att vi börjat använda MediaCentral kunnat fokuserat mycket på att ge våra återförsäljare hög kvalitet på bilder, texter och det material de behöver. Vi har sett att det fått ett bra genomslag. Med MediaCentral kan vi enkelt ge dem vad de behöver utan att det blir en ökad arbetsbelastning för oss."

Patric Briby, Isodrän

ETIM- optimerat för framgångsrik e-handel

Med hjälp av ETIM från Finfo förbättras kvaliteten på produktinformationen genom att varje artikel definierar de viktigaste tekniska egenskaperna för att identifiera produkten.

Den grundläggande idén med ETIM (European Technical Information Model) är att kunna beskriva en produkts egenskaper strukturerat, språkoberoende och relevant. ETIM-modellen har blivit en standard för egenskapsdefinitioner och används i många europeiska länder samt i USA och Kanada.


ETIM används av både tillverkare och grossister inom Bygg, El och VVS. Med ETIM får hela branschen en enhetlig struktur för egenskapsinformation och det blir möjligt att söka och jämföra produkter utefter deras egenskaper- en förutsättning för en effektiv e-handel.


Boka en Finfoexpert

Har ni gått en av Finfos grundutbildningar men känner att ni fortfarande har specifika frågor kring grundkonceptet? Vill ni vidareutbilda er eller få en mer personlig utbildning utifrån er organisations önskemål?

Hör av er till oss så skräddarsyr vi en utbildning åt er. Ni berättar för oss vilka utmaningar ni har och vad ni vill lära er mer om. Vi ser till att ni får träffa rätt person som hjälper er att räta ut era frågetecken. 

Kommande webbutbildningar

Oavsett om du och dina kollegor är nya eller behöver vässa kunskaperna kan våra skräddarsydda utbildningar spara tid och göra arbetet med artikelinformation smidigare.

Våra utbildningar blir snabbt fullbokade- se till att säkra din plats inför vintern.

Media Central
Grundutbildning

1 Februari

30 Mars

11 Maj

Artikelinformation på rätt sätt

19 Januari 

9 Februari

3 Mars

ETIM Grundutbildning

3 Februari

24 Mars

12 Maj

ETIM Informationsmöte

20 Januari

Boka en Finfoexpert

Har du och dina kollegor specifika frågor och behov av att dyka ner djupare i era frågeställningar kan ni boka en Finfoexpert som hjälper er. 


Nya leverantörer MediaCentral

Beslagskonsult AB

Hunton Fiber AS

Nya leverantörer ETIM

ITW Construction Products AB

Bo Andrén AB

SNA Europe (Industries) AB

Dahl Sverige AB AO GG Carat

Ahlsell AB Div Gelia

Nya leverantörer (ej klara)

Gson Europe AB

Kaski Dörrar AB

Jobman Workwear AB

Nya certifierade Vilmaleverantörer (klara)

SPAX Sweden AB


100% Digitala fakturaflöden

Logiq har hjälpt företag inom byggbranschen att effektivisera sina order- och fakturaflöden i över 20 år. Med vårt stora formatbibliotek kan vi snabbt implementera flexibla lösningar som automatiserar dina elektroniska handelsdokument.

Som kund hos Finfo erbjuder vi er en kostnadsfri analys av era order- och fakturaflöden. Vi går tillsammans igenom era flöden och ger er tips på hur ni kan digitalisera verksamheten för att möta framtidens krav och utmaningar på ett effektivare sätt.


Missa aldrig något viktigt!

Har du kollegor som är intresserade av att ta del av Finfos nyheter och information? Det går att anmäla sig direkt på vår hemsida. Här finns även tidigare nyhetsbrev att läsa. 


Kundsupport Kontakt

Ring oss på telefon +46 (0)8-402 41 30, eller skicka ett mail till info@finfo.se

Ordinarie öppettider

Måndag-fredag: 08.00-16.00

Dag före röd dag: 08.00- 12.00

Avvikande öppettider

Torsdag 23 december: 08.00-12.00

Julafton 24 december: stängt

Torsdag 30 december: 08.00-12.00

Nyårsafton 31 december: Stängt

Onsdag 5 januari: 08.00-12.00

Torsdag 6 januari: Stängt


facebooklinkedinyoutube

Besök oss på vår webbplats eller följ oss i våra sociala kanaler.

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!