Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

DECEMBER 2021


Ny affärsplan

Destination Läckö-Kinnekulles nya affärsplan för 2022 och framåt är nu antagen och kommer vara styrande i vad bolaget kommer att arbeta med framåt. Stort fokus finns på hållbarhet och det ska genomsyra det vi gör.

Målbilden lyder: "Destination Läckö-Kinnekulle skapar attraktivitet, stolthet och långsiktig konkurrenskraft genom att möjliggöra hållbara val och erbjuda Sveriges mest genuina mat-, natur- och kulturupplevelser året runt."

För att nå målbilden utgår Destination Läckö-Kinnekulles strategi från de fyra principerna i Turistrådet Västsveriges initiativ Hållbarhetsklivet och Agenda 2030. 

Läs hela affärsplanen här!


Var med och tyck till om hållbara resor

För oss på Destination Läckö-Kinnekulle är det viktigt att kunna erbjuda besökaren möjligheten till hållbara resor, även ute på landsbygden. SMaRT-projektet är ett samarbete mellan kommunerna i Västra Skaraborg, Varbergs kommun och Hjörrings kommun i Danmark, med fokus på att utveckla tillgången till hållbara transportalternativ.

I Västra Skaraborg är det nu dags att ta steget och involvera dem som det verkligen berör – besöksnäringen. Vår förhoppning är att aktörer inom besöksnäringen vill att deras gäster ska kunna resa hållbart i Västra Skaraborg, och att möjligheten till hållbart resande ska stärka identiteten av vårt område som en hållbar destination att resa i. Därför bjuder vi nu in aktörer till workshop i Vara Konserthus den 24 januari (om pandemin tillåter). Vill ditt företag medverka till en destination som erbjuder hållbara transportmöjligheter?

Läs mer om SMaRT och workshopen här!


Turistrådet Online

Turistrådet Online är Turistrådet Västsveriges digitala seminarieserie där de behandlar olika frågor och ämnen som är aktuella för besöksnäringen. På programmet står föreläsningar av inspirerande talare, intervjuer med olika västsvenska besöksnäringsföretagare samt information från Turistrådet Västsverige. Turistrådet Online är tillgänglig för alla och alla avsnitt som varit går att kolla på i efterhand om man känner att det är något som låter intressant som man missat. Nästa tillfälle är i februari. 

Läs mer och anmäl dig här! 


Grillplatser i appen

Vi arbetar ständigt med att utveckla vår app som har kommit att bli väldigt populär. Det nyaste är att vi lagt in grillplatser under vandringsleder så att man kan hitta en bra plats att äta när man är ute i naturen. Kolla gärna in appen "Läckö Kinnekulle" och berätta för era besökare att den finns att ladda ner. 

Läs mer om appen här!


Evenemangskalender

på www.lackokinnekulle.se

Ni vet väl om att ni kan skicka in era evenemang så att de kommer med på www.lackokinnekulle.se. Detta är en jättebra kanal att visa vad som händer i området. Ni fyller enkelt i ett formulär så får vi sedan ett meddelande om att vi ska gå in och godkänna detta och sedan publicerar vi det. Kommer det fler uppgifter sedan längre fram är det bara att skicka ett mail till oss så uppdaterar vi evenemanget åt er. 

Här hittar du fomuläret att fylla i!Hantering av dina personuppgifter

Du kan läsa om hur Destination Läckö-Kinnekulle AB hanterar personuppgifter och vilka rättigheter du har som registrerad här!

Vi behandlar personuppgifter som du frivilligt tillhandahåller till oss, till exempel när du väljer att prenumerera på något av våra nyhetsbrev, är medlem eller aktieägare hos oss, svarar på våra enkäter, samarbetar kring evenemang och event, kommunicerar med oss via e-post eller andra kanaler där du registrerar dig.


Destination Läckö-Kinnekulle AB
Nya stadens torg, Gamla Rådhuset 531 31 Lidköping
Tel: 0510-200 20, E-post: 
info@lackokinnekulle.se
www.lackokinnekulle.se


Besök oss på vår webbplats eller följ oss i våra sociala kanaler.

facebooklinkedinyoutubeinstagram

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!