Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Snabba leveranser, flera betalsätt och personlig service!

Adventsstjärna

Hej!

Hoppas du har det bra! Tänk att vi redan är framme vid 1:a Advent! Hör du till dem som pyntat och har allt klart i god tid, eller har du precis som jag nyss tagit fram din gamla kära pappersstjärna och konstaterat att bäst före datumet är passerat..? Ta det bara lugnt! I vårt November-erbjudande finns några adventsstjärnor kvar att beställa! Doftar det inte glögg och nybakade pepparkakor hemma heller? Många härliga juldofter hittar du bland våra doftoljor,eteriska oljor och bland våra rökelser. Teet Julefröjd har också en underbar doft av kryddor. Om du så småningom ändå får lust att baka, hittar du Julkryddor bland våra örter. Andra dofter som hör jultiden till är bl.a.  Yule-röklese och Myrra. Delar till Julkrubban finns fortfarande att beställa från vår Willow Tree-avdelning. Redan på gång med att köpa julklappar? Kanske hittar du några julklappstips bland våra NYHETER!  Aromalampa av Saltkristall finns äntligen åter på hyllan! Fin att ge som gåva tillsammans med doftolja eller doftvax. Tips till dig som vill göra egna julklappar, hittar du sist i brevet.

Längre ner i brevet får du möjlighet att välja en gåva om du gör en beställning före 30/11.

NYHETER!

Doftvax 6-pack

Fina doftvax av soya-vax och finaste doftoljor. Välj mellan Lavendel och Kanel & Apelsin.

72 :-

Hänge Ametistspets

Liten Ametsitspets med silverpläterade dekorationer och en liten Granat.

Ord pris: 79:- 

Bastu Classic Presentask

Doftgåva med 3 klassiska bastudofter av eteriska oljor. Perfekt julklapp till bastubadaren.

124:-

Åter i lager

Doftoljor till Aromalampa

Doftoljor av hög kvalitet. 4 olika doftval: Nag Champa, Sandelträ, Vanilj och Arabisk Musk.

20:-

Sängöverkast Buddha

Vackert mönstrat sängöverkast / väggbonad i hög kvalitet. Storlek ca 200 x 230 cm.

325:-

Kristall-träd

Träd gjort av virade metalltrådar och små kristaller, på en bas av dekormålad sten. Höjd 15 cm.

160:-

 Gåva!

Vid beställning före 30/11 har du möjlighet att få en extra gåva på köpet! Välj mellan en Personlig magisk lyckopåse och boken Allt om träning kost och hälsa. Skriv PÅSE eller BOK som meddelande om du vill få en extra gåva på köpet!

Personlig magisk lyckopåse

3 stenar som vi väljer just för dig! De kommer i fin en organzapåse med information om varje sten.

Värde: 65:-

Allt om träning kost och hälsa

Bok av fitnessexperten Camilla Porsman, där hon har samlat de vanligaste frågorna hon fått i sin roll som tränings- och kostrådgivare.

Värde:49:-

Använd även gärna Meddelandefunktionen (+Lägg till meddelande) om du vill meddela oss något ang. din beställning! Hann du slutföra din beställning och missat att beställa något? Det går fint att göra en till beställning, och skriva i meddelanderutan att du har gjort fler beställningar. Då lägger vi allt i samma paket och återbetalar fraktkostnaden för en av beställningarna. Om du bor i närheten och vill hämta din beställning i butiken, kan du även skriva det i rutan, så återbetalar vi fraktkostnaden när du hämtar dina varor.

Glöm inte att kolla in Veckans Fynd!Nytt fynd varje måndag! 

OBS! Du får gratis frakt om du handlar för över 599 kr. Välj levererans med DHL eller PostNord. Paket över 2 kg, skickas med DHL.

Vi önskar dig en fin advenststid!

Gunilla m personal


Facebook/Instagram

Länk till vår Facebook-sida finns HÄR och följ oss gärna på Instagram: " amulettenisollefteå ".


Ljus & Ljushållare 20%

I Novembers MÅNADSERBJUDANDE hittar du många fina Ljushållare, Doftljus, Magiljus m.m. Doftoljor, Erbjudandet ligger kvar t o m 30/11. Håll utkik efter nytt erbjudande i December! 

Ringblomsalva


Gör din egen Ringblomsalva!

Egentillverkade julklappar brukar alltid uppskattas. Att göra egen salva att ge bort, eller skämma bort dig själv med, är inte speciellt krångligt. Den innehåller få, och bara naturliga ingredienser: En kallpressad olja, gärna Raps eller Olivolja (finns att köpa i matvarubutiken), Ringblommor och Bivax. Du kan även gärna ha några droppar valfri eterisk olja i. Ex.vis Lavendel har en hudläkande egenskap och lugnande doft. 

Ringblommor har en hudhelande effekt och stimulerar nybildning av hud. Passar att använda vid torr hud, hudirritationer, svårläkta sår, barnvård och böjveckseksem. 

Bivax har en lugnande, mjukgörande och skyddande effekt. Det lägger sig som en skyddande hinna på huden, men täpper ändå inte igen porerna.

Rapsolja är bra att använda vid torr hud och eksem. Innehåller antiinflamatoriska och skyddande ämne

Recept                                          

2 dl olja, ex.vis Raps

1 dl torkade Ringblommor

40 gram Bivax

ev. valfri Eterisk olja

Gör så här! Värm oljan till 75 grader i en rostfri skål som du ställer i ett vattenbad. Låt Ringblommorna ligga och dra i den 75-gradiga oljan i 20 minuter. Håll gärna koll med termometer, så att oljan ej blir för het. Sila bort Ringblommorna och häll tillbaka oljan i skålen. Ställ skålen i vattenbadet igen. Lägg i Bivaxet igen och låt det smälta samman med oljan. När vaxet har smält, tar du bort skålen från vattenbadet. Rör sedan, gärna med en slickepott längs kanterna, tills salvan stelnat. När salvan nåt ca. 30 grader, kan du ev ta i några droppar eterisk olja. 

Spritsa sedan ner salvan i en burk, gärna i mörkt glas. Sätt på en fin julklappsetikett, så har du julklappar både till dig själv och en vän.

Burk till salvan hittar du HÄR

Lycka till! 

Om ni har frågor, får ni gärna kontakta oss via butiken@amuletten.se
eller ringa till oss: tel: 0620-127 77
[ Telefontid: 10-15 mån/tis, tors/fre ]


Besök oss på vår webbplats eller följ oss i våra sociala kanaler.

facebookinstagram

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.