Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

INFORMERAR NR 11, 21 december 2021

Skånes Fotbollförbunds Nyhetsbrev


MISSA INTE PREMIÄREN AV SVENSKA ECUPEN

Den 6 januari sker startskottet för den allra första upplagan av nya digitala EA SPORTS FIFA 22-turneringen Svenska eCupen som arrangeras av Svenska Fotbollförbundet. Alla som är 13 år eller äldre kan vara med i turneringen och representera sin fotbollsförening. 

Missa inte att anmäla ert lag senast 2 januari!


eSKÅNEBOLLEN I VELLINGE

Vill du spela ännu mer e-fotboll finns det även chans att vara med på eSkånebollen i Vellinge den 23 januari - välkommen att anmäla lag redan idag!

Två klasser, barn 7-12 år och Ungdom/Senior, 13 år och uppåt.

Anmälan görs till andreas.tornqvist@skaneboll.se snarast, dock senast 9 januari.


DIGITAL UPPTAKTSTRÄFF FÖR SENIORTRÄNARE/LAGLEDARE INFÖR SÄSONGEN 2022

Härmed kallas föreningens tränare/lagledare för både dam- och herrlag ingående i distriktsserierna damer division 3–4 respektive herrar division 4-6 till en obligatorisk digital Upptaktsträff inför tävlingssäsongen 2022. Representanter för Skånes FF:s alla verksamhetsområden och styrelse kommer att medverka på mötet. 

Sista anmälningsdag är söndagen den 30 januari.


FÖRENINGSTRÄFFAR PÅ FYRA OLIKA PLATSER

Vi bjuder in till ett uppstartsmöte med viktig information inför säsongen 2022. Träffen riktar sig till föreningens kansli- och ungdomsansvariga och behandlar såväl frågor inom utbildning, tävling som domare.

Datum/platser att välja på:

  • Onsdagen den 2/2 18.00-20.30, Helsingborg
  • Torsdagen den 3/2 18.00-20.30, Malmö
  • Onsdagen den 9/2 18.00-20.30, Hässleholm
  • Torsdagen den 10/2 18.00-20.30, Tomelilla

Vi vill ha er anmälan senast 26 januari. Välkomna!


DIGITAL TRÄNARINSPIRATION 6/2 2022

Skånes FF har nöjet att bjuda in tränare/ledare till en digital fortbildningsdag för att ge inspiration inför fotbollssäsongen 2022.

Då har du möjlighet att lyssna på Renée Slegers (FC Rosengård), Robin Asterhed (fd IFK Värnamo, nu Malmö FF) och Jörgen Lennartsson (Helsingborgs IF) när de berättar om sina framgångsrika säsonger. Renée och Robin kommer även att genomföra varsitt praktikpass.


SPELAR- OCH TRÄNARUTBILDNING (STU), INBJUDAN FÖR SPELARE FÖDDA 2008

Vi vill redan nu passa på att informera om de utbildningssamlingar för 14-åringar som Ni som förening kommer att ha möjlighet att anmäla era pojkar och flickor födda 2008 till inom ramen för Skånes Fotbollförbunds STU.

Under vecka 2 (2022) skickar Skånes FF ut inbjudan till spelarnas STU-samlingar och till den Klubbtränarfortbildning som äger rum samtidigt tillsammans med information hur och när man anmäler sina spelare och klubbtränare. Håll utkik!


PLATSER SÖKES FÖR STU-SAMLINGAR 2022

Under 2022 kommer Skånes FF att genomföra totalt ca 150 samlingar inom STU-verksamheten. Vi välkomnar nu föreningar som vill vara med och stå som värd för en STU-samling 2022. Vad behövs? - En fullstor plan (natur- eller konstgräs), samlingslokal, omklädningsrum och hjälp med att ev fixa mellanmål till deltagarna.

Ni förening som är intresserade av att ha en STU-samling hos Er är välkomna att kontakta ann-helen.grahm@skaneboll.se.


BARNFOTBOLLSCOACH FÖR ATT STÖTTA ERA TRÄNARE

Skånes FF erbjuder föreningar med verksamhet för barn upp till 12 år att delta i vår satsning på Barnfotbollscoacher. Genom satsningen får föreningen ett uppstartsbidrag för att arvodera en Barnfotbollscoach som stöttar föreningens tränare så att verksamheten bedrivs i enlighet med Fotbollens Spela Lek och Lär. Till nästa år finns möjlighet för fler föreningar att vara med i satsningen.

Barnfotbollscoachprojektet stöds av Sparbanken Skåne.

Vid intresse eller eventuella frågor ta kontakt med Magnus Palmén på 040-59 02 16 eller magnus.palmen@skaneboll.se


ARRANGERA TRÄNARUTBILDNING PÅ HEMMAPLAN

Utbildade ledare är viktigt för skånsk fotboll!

Att arrangera en tränarutbildning på föreningens hemmaplan är ett effektivt sätt för att utbilda föreningens ledare. På vår hemsida finns mer information om hur föreningen går till väga för att arrangera en intern tränarutbildning och en checklista för att underlätta arbetet.


GOD JUL & GOTT NYTT ÅR!

Skånes FF håller julstängt från den 23 dec och fram till och med den 9 januari. Under denna period tar vi inte emot några oanmälda besök på kansliet och har begränsad tillgång till våra mail. 

Vi önskar er alla en fröjdefull jul och ett gott nytt år!

Ta hand om er!

Följ Skånes Fotbollförbund i sociala medier; Instagram, Facebook och Twitter.


(C) 2020 Skånes Fotbollförbund kansliet@skaneboll.se

http://admin.getanewsletter.com/subscription/unsubscribe/ Du får Skånes Fotbollförbunds Nyhetsbrev eftersom att du har en roll inom Skånes Fotbollförbund, Svenska Fotbollförbundet, övriga förbund, arbetar inom media eller i en förening. Om du tillhör en förening så ska du inte avsäga dig detta nyhetsbrev via länken utan kontakta din administratör i Fogis eftersom adresserna tas från Fogis inför varje nummer. 

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!