Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Snart är det jul i vårt hus!

Bara några dagar kvar till advent och det börjar dra ihop sig till kakbak och glöggmys! Det är dags att starta första nerreäkningen i nya lokalen som har utökade öppettider från nu och fram till jul. Både här och i nätbutiken fylls det på med en massa godsaker och håll ögonen öppna för det kommer roliga nyheter de närmsta dagarna!


Spritsa kan vara lite knepigt men har man bra grejer går det så mycket lättare. Vi har en hel del spritsar och påsar att välja mellan som passar till många olika saker. En spritspåse passar extra bra när du ska dekorera kakor. Den kommer från varumärket Decora och förpackningen innehåller små engångspåsar med varsin spritstyll med tillhörande kork. Perfekt om du ska spritsa lös dekor eller förhindrar så att innehållet i pipen inte torkar. Här kan du läsa mer om produkten!Årets öppettider inför julen i här i butiken

facebookinstagram

www.mittsotaskafferi.se
Solgårdsvägen 6  Huddinge
070-4488601

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!