SSRF | Centrum för Själavård & Samtalsterapi

SSRF | Centrum för Själavård & Samtalsterapi

Har du svårt för att läsa nyhetsbrevet? Klicka då här för att se det i webbversion istället!

SSRF Veckobrev

Genom SSRF Veckobrev får du kvalitetsinnehåll direkt i din inkorg varje fredag. Det innehåller alltid:

Veckans Insikt & Inspiration, nyheter och uppdateringar gällande SSRF:s verksamhet samt inspiration för din personliga utveckling, andliga förståelse och mänskliga växande.

Varmt välkommen till SSRF!

TA REDA PÅ MER

Välkommen till SSRF!

SSRF Veckobrev för v.47

VECKANS INSIKT & INSPIRATION

Tacksamhet

Varför är det så viktigt att känna tacksamhet inom oss?

Genom att känna tacksamhet inom dig lär du dig att steg för steg leva i samklang med det kreativa flödet. Det kreativa flödet (som också kan kallas för livskraft) behöver du för att kunna skapa överflöd i alla aspekter av ditt liv, så som; hälsa, pengar, kärlek, arbete, vänner, frid, lycka, mening och syfte med livet, finna ditt sanna kall och livsuppgift och så vidare…

Börjar med att fråga dig själv vad kreativitet innebär för dig och hur du kan låta det kreativa skapandet få ta mer plats i ditt liv.

Hur du ser på dig själv och vem du tror att du är, är nära förknippat med hur du ser att andra behandlar dig. Många människor klagar på att andra inte behandlar dem tillräckligt bra och att de upplever att de inte får tillräckligt med respekt, uppmärksamhet eller erkännande av andra och världen.

Det är vanligt att människor ser på sig själva som ett behövande "litet jag" vars behov inte blir uppfyllda. Denna grundläggande missuppfattning av en falsk och gammal trosföreställning skapar problem i alla aspekter av livet. Människor tror vanligtvis att de inte har något att ge och att världen och andra människor undanhåller dem det de behöver.

Om den falska trosföreställningen om brist- oavsett om det är frågan om pengar, erkännande, kärlek och så vidare- har blivit en del av din självbild, det vill säga har blivit en del av hur du ser på dig själv och vem du tror att Du Är, kommer du alltid att uppleva brist. 

I stället för att erkänna och uppskatta det goda som redan finns i ditt liv genom tacksamhet, ser du bara brist.

Att erkänna och uppskatta det goda som redan finns i ditt liv är grunden till allt överflöd.

Källan till allt överflöd finns inte utanför dig själv. Den är en del av Den Du Är.

Det du tror att världen och andra människor undanhåller dig är i själva verket saker som du undanhåller världen och andra människor. Du undanhåller det eftersom du innerst inne fortfarande tror att du är liten och att du inte har något att ge andra.

Det är dags nu att kliva ur denna "litenhet" och släppa denna gamla och falska trosföreställning. Du kan inte ta emot något som du inte ger. Utflödet bestämmer inflödet. Det är en utav de grundläggande universella lagarna.

Allt det du tror att världen och andra människor undanhåller dig, det har du redan inom dig.

Om du inte tillåter dig att börja ge de här sakerna till din omgivning kommer du inte ens att veta om att du har det och kan vidare då inte förmå dig att ta emot det.

Testa gärna följande övning i några veckor:

Det du tror att andra människor eller världen undanhåller dig, så som; beröm, vänlighet, kärlek, respekt, uppskattning, hjälp, omsorg och så vidare- ge det till dem. Om du inte tror att du kan så agera bara som om du kan det, så kommer alltsammans till dig. Det innefattar även välstånd och yttre överflöd.

Börja med att se och erkänna överflödet utanför dig. Se livets alla rikedomar överallt omkring dig. Solens värme, de vackra blommorna, uppskattning av att ha ett hem, mat på bordet, familj, barn, partner och alla naturens växlingar.

Livets rikedomar finns närvarande i varje steg du tar.

Att se och erkänna det överflöd som finns omkring dig väcker även överflödet inom dig. Låt det sedan strömma ut från dig. När du är vänlig och ler mot någon strömmar det redan ett litet utflöde av energi och du blir då en givare, någon som ger till andra.

Du behöver egentligen inte äga någonting för att uppleva överflöd, för om du känner dig rik så kommer du automatiskt att attrahera in det i ditt liv. En annan grundläggande universell lag är att överflöd kommer bara till dem som redan vet att de har det.

Tänk på att både överflöd och brist är endast olika inre tillstånd som kommer till uttryck som din verklighet. Antingen så väljer du att se brist i allt, och då är det brist som du upplever i ditt liv. Eller, så väljer du att se överflöd i allt och då är det överflöd som du upplever i ditt liv.

Ditt instrument och redskap för att kunna skapa överflöd i ditt liv är att alltid, oavsett vilken situation du än befinner dig i, visa TACKSAMHET. 

 

"If you reason with people who are always in doubt and confused- and especially if your own consciousness is not yet firm in true understanding- your brain will also become infected by doubt and confusion. The masters cling to truth, not theories" 

-Paramahansa Yogananda

 

TA REDA PÅ MER

Med kärlek,

Rosanna Lariella Antonsdotter

 

HJÄLP MED TACKSAMHET

  • Vill du få hjälp med att förstå vad tacksamhet kan innebära för dig och hur du i ditt vardagliga liv kan uttrycka det till dig själv och andra?

Då kan någon utav SSRF:s professionella Själavårdare och Samtalsterapeuter hjälpa dig.

TA REDA PÅ MER

  • Känner du ett inre kall till att hjälpa andra människor förstå vad tacksamhet kan innebära för dem och hur de i sitt vardagliga liv kan uttrycka det till sig själv och andra?

Då kan SSRF:s utbildningar till Dipl. Själavårdare och Cert. Samtalsterapeut med existentiellorienterad inriktning vara något för dig?

TA REDA PÅ MER

  • Arbetar du redan i ett vägledande yrke, så som Själavårdare eller Terapeut och vill kunna ge din klient hjälp till självhjälp med att förstå vad tacksamhet kan innebära för dem och hur de i sitt vardagliga liv kan få hjälp med att uttrycka det till sig själv och andra?

Då kan Självstudielektionerna från "Veckans Insikt & Inspiration" som finns att beställa i SSRF Online-Butik vara något för dig. Det fylls på med nya lektioner varje vecka.

TA REDA PÅ MER

 

Tveka inte att ta kontakt om du undrar över något!

VÄLKOMMEN TILL SSRF!

 

 

DAGS ATT SPRIDA DINA VINGAR TILL EN NY INRIKTNING I LIVET?

Hos SSRF kan du utbilda dig inom andlig vård med existentiellorienterad inriktning.

Existentiellorientering innebär en inriktning på den mänskliga existensen och betonar individens ansvar att själv välja hur livet ska formas och som utgår från den enskilde människans situation.

Inom detta område kan du utbilda dig till Dipl. Själavårdare med existentiellorienterad inriktning och Cert. Samtalsterapeut med existentiellorienterad inriktning av psykoterapi.

BESÖK SSRF UTBILDNINGSCENTER FÖR ATT TA REDA PÅ MER

 

Är du redo för en

NY RIKTNING I LIVET?

Kanske känner du en längtan att få upptäcka dig själv, dina talanger och gåvor och komma vidare på din väg genom livet?

Kanske vill du hitta ett nytt hem, men vet inte var?

Kanske vill du finna ett nytt jobb och en ny karriär, men vet inte hur?

Kanske vet du precis vad du vill, men vet inte hur du ska ta dig dit?

Kanske vet du inte alls vad du vill, men har en innerlig önskan att få veta?

Kanske känns det som om där hela tiden finns en djup kronisk depressiv känsla och du vill veta varför?

Kanske känns det som om du är osäker på din väg och hur du ska gå vidare, trots alla år av ansträngningar med din egen personliga utveckling?

Kanske känns det som om du är ensam trots alla dina vänner och önskar finna mer likasinnade vänner?

Kanske känns det som om du ännu inte har hittat din rätta partner, eller att du inte upplever den nivån av förtrolighet som du önskar med din partner och har en innerlig önskan att få uppleva detta?

Kanske undrar du om livet ska se ut så här och du ställer dig ofta frågan: ”Livet måste vara mer än det här”?

Kan du känna igen dig?

Då har du hamnat helt rätt och du är långt ifrån ensam. Många människor ställer sig själv dessa frågor.

Oavsett vilket vägskäl i livet du står inför, så kom ihåg att du inte behöver stå ensam i denna fas av ditt liv.

Välkommen till SSRF!

TA REDA PÅ MER

 
Utbildningar hos SSRF

UTBILDNINGAR

Utbilda dig till Dipl. Själavårdare eller Cert. Samtalsterapeut

TA REDA PÅ MER

Samtal för Själavård & Samtalsterapi hos SSRF

SAMTAL

Samtal för Själavård & Samtalsterapi genom SSRF

TA REDA PÅ MER

Andlig vård

ANDLIG VÅRD

Andlig vård

genom SSRF

TA REDA PÅ MER

 

Mer om

SSRF | Centrum för Själavård & Samtalsterapi

ANDLIG VÅRD MED EXISTENTIELLORIENTERAD INRIKTNING

Svenska Samfundet för Religionsintegration & Frihetsbejakande rättigheter

Samfundet för alla människors lika värde som förespråkar kulturell och andlig förståelse genom att förena vetenskap och religion.

SSRF är ett registrerat trossamfund med en digitalorienterad inriktning där huvudverksamheten är online-baserad.

Inriktning, syfte och mål:

Svenska Samfundet för Religionsintegration & Frihetsbejakande rättigheter (SSRF) är ett fristående samfund som grundar sitt arbete på religionsintegration och frihetsbejakande rättigheter.

SSRF följer FN:s vägledande riktlinjer för alla människors lika värde där SSRF förespråkar värdighet och rättvisa åt alla genom de mänskliga rättigheterna.

SSRF följer även den svenska lagen om religionsfrihet där SSRF förenar vetenskap och religion genom kulturell och andlig förståelse.

SSRF inriktar främst sin verksamhet åt utbildningar. SSRF är ett registrerat trossamfund vilket gör att du kan känna dig helt trygg med kvalitén på våra yrkesutbildningar. 

SSRF Utbildningscenter är ett distansbaserat utbildningscenter med utbildningar på distans inom området för beteende- och religionsvetenskap med existentiellorienterad inriktning. Inom detta område kan du utbilda dig till Diplomerad Själavårdare med existentiellorienterad inriktning samt Certifierad Samtalsterapeut med existentiellorienterad inriktning av psykoterapi.

SSRF:s mål och syfte är att skapa utbildningsmöjligheter som leder till arbete för alla människor med intresse för personlig utveckling, andlig förståelse och mänskligt växande oberoende av trosinriktning. Detta gör SSRF genom att förena vetenskap och religion med syfte att skapa en ökad förståelse för alla människors lika värde och rätt till utbildning som leder till jobb.

SSRF är organisationen som skapar framtidens jobb med arbetsmöjligheter för dig som vill ägna dig åt personlig utveckling, andlig förståelse och mänskligt växande.

 
TA REDA PÅ MER
 
 
FacebookHome Page
 

SSRF | Centrum för Själavård & Samtalsterapi

Svenska Samfundet för Religionsintegration & Frihetsbejakande rättigheter

Säbygatan 16, 261 33 Landskrona

070 24 83 783

www.ssrf.nu

info@ssrf.nu

 

SSRF Veckobrev

Genom SSRF Veckobrev får du varje fredag kvalitetsinnehåll direkt i din inkorg.

Det innehåller alltid:

Veckans Insikt & Inspiration.

Inspiration för din personliga utveckling, andliga förståelse och mänskliga växande.

Aktuella nyheter och uppdateringar om SSRF:s verksamhet.

 

Ansvarig utgivare av SSRF Nyhetsbrev:

SSRF Bokförlag. Läs mer

SSRF Veckobrev skickas ut varje fredag av Rosanna Lariella Antonsdotter (koordinator & utbildningsansvarig för SSRF).

Ansvarig utgivare av Veckans Insikt & Inspiration:

Rosanna Lariella Antonsdotter. Läs mer

 

Medlemskap och engagemang

Tveka inte att höra av dig om du undrar över något!

Vi finns här för DIG!

BLI MEDLEM

TA KONTAKT

GÅ DIREKT TILL TIDSBOKNINGEN

 

 

Uppdatera dina kontaktuppgifter

Tipsa en vän om SSRF

Dela på Facebook

Dela på Twitter

Dela på Linkedin

 

Webbversion | Avsluta prenumeration