Bästa medlem,

I början av året, mitt i pandemin den 6 januari, på dagen som skulle ha varit Robins 20-års dag öppnade Robins House of Hope.

Robin togs ifrån det här livet alldeles för tidigt! Robin som ville göra världen till en bättre plats. Han ville göra sitt närområde tryggare. Han ville göra skillnad för barn i Thailand. Tillsammans med Robins mamma Carro Sinisalo förverkligar Kids Future Robins dröm.

Idag är 117 barn inskrivna på Robins House of Hope. 117 barn som nu får fler valmöjligheter i livet.

Robins julinsamling

Inför julen har Robins familj startat en insamling för barnen på Robins House of Hope. Så här skriver Carro:

En av Robins favorithögtider var julen!

Han älskade när julpyntet kom fram, när man började laga julmat och mest spänningen med julklapparna under granen trots han varje år sa att han inte ville ha nåt.

För att behålla och sprida lite av Robins julkänsla startar vi i familjen en insamling för julklappar till barnen på Robins House of Hope. Barnen behöver verkligen få sånt som vi tar förgivet här som leksaker, fotbollar, sällskapsspel, pennor och papper men även sånt som skor och kläder!

Det vill vi ge barnen i Thailand i julklapp från oss alla här i Sverige. Vi hoppas innerligt att Ni vill vara med och hjälpa oss med detta, litet som stort, allt är välkommet !!

Vi, Robins familj och Robins House of Hope tackar er alla för all stöd genom första året som gått! Vill du bidra till insamlingen, swisha eller sätt in på PG/BG. Märk insättningen med ”Jul”. Kids Future önskar er ett fint slut på året och tackar för det stöd ni ger Kids Future och därigenom bidrar till att fler barn får ett schysstare liv!

❤️

Swish: 900 05 14, PG 90 00 51-4 eller BG 5592-6984

Märk insättningen med "Jul". Stort som smått, varje krona räknas!

Hjälp oss sprida Robins glädje

Vår förhoppning är förståss att vi ska få in tillräckligt med med gåvor så att det räcker till alla barn på alla Houses of Hope! 

Du är värdefull!

Om du inte har betalt medlemsavgiften för 2021 kommer du att få en påminnelse inom den närmsta veckan. Vi hoppas att du vill fortsätta stödja oss då du genom ditt medlemsskap ger oss grunden för att kunna fortsätta vårt arbete.

❤️

Och du vet väl att du hjälper oss att sprida information och nå ut till fler givare när du gillar, kommenterar och delar våra inlägg på Facebook och Instagram. 

Följ oss gärna på våra sociala medier om du inte redan gör det, länkar till Facebook och Instagram nedan. 

Stort tack!

FacebookInstagramHome Page
Sent with Get a Newsletter