Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Snabba leveranser, flera betalsätt och personlig service!

Hej!

Hoppas du har det bra! Dagarna blir snabbt allt kortare nu. För att lysa upp tillvaron lite har vi därför 20% rabatt på alla ljus och ljushållare i vårt MÅNADSERBJUDANDE. Just nu har vi fullt upp med att packa upp både NYHETER och gamla favoriter i butiken. Bland våra Rökelspinnar har vi fyllt på med många fina presentförpackningar. Perfekt att ta med som en annorlunda gåva till Julfesten. En Aromalampa / doftkrus med en härlig doftolja till, brukar också vara en uppskattad julklapp. En fin mugg med ett gott te brukar alltid uppskattas så här års. Passar fint tillsammans med en god Bok i soffhörnan. Vi har även fått in en del Änglar och andra figurer från Willow Tree. Ny del till Julkrubban är: Shepherd and Stable Animals. Fler Nyheter hittar du har nedanför.

JULNYHETER

Winter Magic Rökelsepinnar

 Fin Presentförpackning med Rökelsepinnar och hållare. 3 olika dofter.

39:-

Painting Dreams Julkort 5-pack

Vackra Julkort av Wendy Andrew. Välj bland 2 olika paket.

105:-

Rökelsehållare Stuga

Rökelshållare för koner. Röken ringlar upp genom skorstenen. 

119:-

NYHETER!

Buddha-fontän

Vacker vattenfontän för inomhus bruk. Med Buddha och Lotusblomma

599 :-

Basic Witch Mugg

Kittelformad mugg för häxbrygd.

169:- 

Offering hands Röklesehållare

Rökelsehållare i metall, med Buddha och händer som fångar upp askan.

89:-

 Gåva på köpet!

Vid beställning före 19/11 bjuder vi på en liten gåva värd 29 - 35kr! Välj mellan Dragon´s Blood rökelsepinnar från Green Tree eller doftolja Patchouli från Green Tree. Skriv RÖKELSE eller OLJA i meddelandefunktionen, så skickar vi gåvan med din beställning!

Dragon´s Blood Rökelsepinnar

Doftolja Patchouli

Använd även gärna Meddelandefunktionen (+Lägg till meddelande) om du vill meddela oss något ang. din beställning! Hann du slutföra din beställning och missat att beställa något? Det går fint att göra en till beställning, och skriva i meddelanderutan att du har gjort fler beställningar. Då lägger vi allt i samma paket och återbetalar fraktkostnaden för den ena. Om du bor i närheten och vill hämta din beställning i butiken, kan du även skriva det i rutan, så återbetalar vi fraktkostnaden när du hämtar dina varor.

Glöm inte att kolla in  Veckans Fynd!Nytt fynd varje måndag! Vecka 46 kan du köpa Nag Champa för endast 12 :-

OBS! Du får gratis frakt om du handlar för över 599 kr. Välj levererans med DHL eller PostNord. Paket över 2 kg, skickas med DHL.

Ta väl hand om dig!

Gunilla m personal


Facebook/Instagram

Länk till vår Facebook-sida finns HÄR och följ oss gärna på Instagram: " amulettenisollefteå ".


Ljus och Ljushållare 20%

I Novembers MÅNADSERBJUDANDE hittar gott om fina ljus  ljushållare, doftljus, magiljus m.m. Vi har bl.a. fått hem en del nya Lotuslyktor och Buddha-statyer för värmeljus.

Novembers Månadssten Citrin


Lys upp tillvaron med Citrin!

Gul och solig energi behöver vi lite extra av i November, därför tycker jag att Citrin passar extra bra som Novembers Månadssten. Citrin (kallas även solstenen). Det är en glad och positiv sten som stimulerar oss att se det ljusa i tillvaron och kan inte absorbera negativitet. Den hjälper oss att komma till uttryck i sociala sammanhang, ha roligt, skratta och leka. Den kan bäras som amulett för att stärka självförtroendet och tilliten till den egna förmågan att skapa och vara. Även bra att ha när man ska göra affärer.

Du hittar Citrin i olika former bland våra Trumlade stenar och som Novembers Månadshänge.

Om ni har frågor, får ni gärna kontakta oss via butiken@amuletten.se
eller ringa till oss: tel: 0620-127 77
[ Telefontid: 10-15 mån/tis, tors/fre ]


Besök oss på vår webbplats eller följ oss i våra sociala kanaler.

facebookinstagram

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.