Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.


Copyright foto/text Madeleine Gustafsson


DIPLOMERAD
BACH PRAKTIKER
MADELEINE 
GUSTAFSSONMOTTAGNING:

MINA BEHANDLINGAR & UTBILDNINGAR

FORSSKÅLSGATAN 11

121 45 JOHANNESHOV

073 - 654 29 06


Vem var DR BACH?homepagefacebook

Impatiens

DR. BACH RESCUE REMEDY ORIGINAL...

... är den mest kända av DR BACH`s örtenergier eller blomster essenser, och är egentligen en blandning av fem olika energier:

  • Rock Rose - vid panik
  • Impatiens - vid otålighet, irritation, spänning
  • Cherry Plum - vid rädsla att förlora kontrollen, på gränsen till sammanbrott, ilska
  • Star of Bethlemhem - vid fysisk och psykisk trauma och chock
  • Clematis - vid svimning, när man inte är psykiskt närvarande.

Denna kombination skapades av Dr Bach för att hjälpa oss hantera akuta händelser, olyckor och kriser - just  för de stunder när det inte finns tid att göra en personlig blandning av energier. RESCUE REMEDY kan användas för att stötta oss genom vilka stressiga situationer som helst, allt från examensnerver till förlossning, ångestattacker och efterverkningar vid en olycka.

RESCUE REMEDY skapades för akuta problem, om Du behöver lösa ett underliggande problem - eller om Du behöver dagligt intag under en period så är det effektivare att välja en PERSONLIG BLANDNING av eneriger. Det går dock mycket bra att kombinera RESCUE REMEDY vid behov med Din PERSONLIGA BLANDNING.


PERSONLIGA BLANDNINGAR

Det enda effektiva sättet att handskas med icke-akuta situationer är att göra en PERSONLIG BLANDNING. Det var också alltid Dr Bach´s utgångspunkt. Kontakta en diplomerad Bach Praktiker. Jag tar emot personliga besök på min mottagning, och gör även telefon konsultationer. 
Välkommen att boka Din tid på 073 -654 29 06 eller maila mig


BACH CREAM

... innehåller samma fem energier som Rescue Remedy, plus Crab Apple, den renande energin. Denna formula utvecklads av Dr Bach´s assistent Nora Weeks på 1960-talet. Detta är också en akut blandning och ett bekvämt sätt att applicera energierna på huden. 

Rescue Remedy Cream är särskilt bra vid externa trauman och förhållanden, såsom utslag, eksem, brännskador, blåmärken, skärsår, stukningar, torr hud, blöjeksem, och skärsår, insektsproblem, hudproblem etc.


"BEHANDLA ALLTID INDIVIDEN, INTE SYMPTOMET"

- DR E BACH -


Jag använder endast Bach originalprodukter


Madeleine Gustafsson
Telefon: 073 - 654 29 06
Mail: madeleine@minabehandlingar.se

Hemsida: minabehandlingar.se

Välkommen!

Dela på Facebook


Du får detta nyhetsbrev eftersom Du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, vänligen klicka här.