Start typing something...

Välkommen till vårt nya kontor!

Efter nästan 25 år på samma adress i centrala Malmö har vi nu flyttat till Fridhem med lummig grönska och närhet till Ribergborgsstranden. På Fridhemsborg får vi ett för oss ändamålsenligt kontor i fantastisk miljö samt fortsatt närhet till city. Här finns bra parkeringsmöjligheter och tar endast 10 minuter med buss från Centralen.

Välkommen att besöka oss!

 
Hitta hit!
 
 

Vi välkomnar Peter Hansson som Partner!

Peter har lång och gedigen bakgrund som chef och ledare inom offentliga verksamheter, bl.a. inom kommunal socialtjänst men han har även under senare år arbetat som konsult i eget bolag och då t.ex. gjort en del rekryteringar.
Peter är i grunden personalvetare, men har löpande kompletterat sin kompetens inom andra områden.

Läs mer om Peter här...

 

Träffa våra seniorkonsulter i SEPAM

Under året har vi så smått dragit igång vårt externa konsultnätverk - SEPAM. Vi kommer i veckan ha vårt första fysiska möte under trevliga former.

Läs mer om Elisabeth och Frank samt deras kompetenser!

 

Gå med i vårt nätverk - SEPAM!

Vi är intresserade av fler kompetenser till vårt externa nätverk med erfarna konsulter inom olika kompetensområden.

Nätverket SEPAM är till för dig som idag är konsult i eget bolag eller har tagit beslut att fortsätta ditt yrkesliv som konsult. Vår erfarenhet är att det är stora utmaningar att arbeta som fristående konsult, då man samtidigt som man är ute på uppdrag ska ha tid för att bygga sitt varumärke och skapa kontakter för nya uppdrag.
Är du med i nätverket har du vår hemsida och andra digitala kanaler samt nätverket som marknadsför dig. Du kan senare ansöka om Partnerskap om din kompetensprofil stärker Senior Partners kompetensområden.

Läs mer om SEPAM här!

 
Intresseanmälan
 

Senior Partners Management AB
Fridhemsvägen 2, 217 74 Malmö

LinkedInHome Page