Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Boulevardteatern - riksturnerande verksamhet samt teaterutbildning i Stockholm. 

Nyhetsbrev November/ December

Hej alla Boulevardvänner! Vintern kom redan i november och vi blev så överraskade så vi missade skicka vårt Novemberbrev i tid. Skämt åsido. Vi har iallafall roliga nyheter, läs mer så får ni veta!


"Hur långt når Alfons?" kommer till Strängnäs

För er som vill göra en utflykt till Strängnäs kommun spelar vi "Hur långt når Alfons? två söndagar i rad i december. LÄS MER

  • Söndag 5 dec kl 13: Folkets Hus i Åkers Styckebruk:  BOKA BILJETT
  • Söndag 12 dec kl 13: Kulturhuset Multeum, Strängnäs:  BOKA BILJETT

Svenska Teatern i Helsingfors

Vi är stolta över vår senaste export!

Boulevardteaterns föreställningar nu på Svenska Teatern i Helsingfors!
Svenska Teatern i Helsingfors har köpt rättigheter till två av Boulevardteaterns mest uppskattade föreställningar för barn Diktatorn och Bröderna Pixon och spelas nu under hösten i Helsingfors. 

  • Diktatorn som hade sin urpremiär 2012 bygger på en bok av Ulf Stark med illustrationer av Linda Bondestam. 
  • Bröderna Pixon som hade premiär 2014 efter en bok av Malin Kivelä även den med illustrationer av Linda Bondestam.

Båda föreställningarna har regisserats av Boulevardteaterns konstnärliga ledare Roger Westberg och har spelats flera hundra gånger runt om i Sverige för tusentals barn. 

Men nu är det dags för Svenska Teaterns versioner av dessa uppsättningar. För er som vill ta en en tur till Helsingfors passa på att göra ett besök på Svenska Teatern.

Bröderna Pixon

Bröderna Pixon, Dramatiserad av Roger Westberg med musik av Jörgen Aggeklint. Läs mer: https://svenskateatern.fi/sv/repertoar/broderna_pixon/

Diktatorn på Svenska Teatern.

Diktatorn. Dramatisering: Roger Westberg, Gustav Lundqvist och Isabell Skarby Hay. Läs merhttps://svenskateatern.fi/pjasarkiv/svenska/diktatorn/


Norrlandsturné med: Vart tog min Igloo vägen?

Föreställningar och workshops
Mellan 29 november till 10 december är Igloo-föreställningen ute på Norlandsturné med Jannie Östergren och Rebecka Carlsson. Det blir ca 20 spelningar och 12 workshops i Sundsvall, Skellefteå och Önsköldsvik innan det är dags för jullov.
Läs mer om föreställningen. Läs mer om turnén i vår kalender. 
(Klicka på bilderna för att se större)


Vår producent Isabelle Ström

Vem är du?

Jag heter Isabelle Ström och har jobbat vid Boulevardteatern sedan 2016 och började med ett inhopp i Sagan om den lilla farbrorn. Därefter med turné med Hugo - elak, blodtörstig och... JÄTTEFARLIG? och Vart tog min Igloo vägen?. 2020 hoppade jag in som producent varvat med turné av föreställningarna om Igloo o Lilla farbrorn. Numera delar jag mitt producentarbete på teatern med att vara kursansvarig för Scenkonstskolan vid Ölands Folkhögskola.

Har du användning av att du turnerat när du sköter bokningar?

Ja, det tycker jag verkligen. Jag försöker lägga turnéer som jag själv tror jag själv skulle klarat av. Jag försöker underlätta för skådespelarna så att det går att bygga upp scenen dagen innan och att minska resorna mellan spelplatser. En liten producenthälsning till skådespelarna gör också väldigt mycket: t ex lycka till idag! eller grattis till hundrade föreställningen!.

Hur går en bokning till? 

Antingen gör man det direkt via mejl, via telefonsamtal eller via vårt nya bokningsformulär på vår hemsida. Jag ringer arrangörer och informerar om vårt utbud, de ber om ett arrangörsblad (vilket går att ladda ner från vår hemsida) och återkommer sedan via mejl, telefon eller direkt via bokningsformuläret. Efter det skickar vår chefsproducent ett kontrakt.

Är du som privatperson intresserad av en föreställning kan du alltid kontakta oss via hemsidan, telefon eller mejl.
Du når mig på: issa@boulevardteatern.se. 
Läs mer om Isabelle


Boulevardteatern driver en riksturnerande verksamhet samt teaterutbildning i Stockholm där de också har sitt säte. Boulevardteatern gör mimbaserad teater där rörelse, text och musik blandas. Här finns humorn, musiken, berättarglädjen och den fysiska gestaltningen. Konstnärlig ledare sedan 2007 är Roger Westberg.


homepagefacebookinstagramtwitteryoutube

Boulevardteatern  | Skånegatan 63 | 116 37 Stockholm 
E-post: info@boulevardteatern.se
http://www.boulevardteatern.se

 Copyright © 2021

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!