Hej!

Årets mest hektiska tid är här och jag älskar det!!!
Jag håller på att plocka fram julsakerna i butiken och just nu är det kaos med kartonger överallt och tusen idéer som brottas i huvudet men jag har ju gjort det här några gånger nu så jag vet att det brukar ordna sig i slutändan :) Det blir oftast inte enligt ursprungsplanen men den är det ju ingen annan än jag som vet om så det är bara i mitt huvud den spökar runt ;)
Med åren har jag lärt mig att vara lite snällare mot mig själv, tänker att det är bra med höga ambitioner men när verkligheten "ställer till det" så får jag acceptera det och anpassa mig så gott jag kan. Och jag antar att dygnet inte kommer att få fler än 24 timmar i år heller så jag får hushålla med dom som finns ;) Och som sagt, det brukar bli bra ändå och jag som är en riktig julälskare är i himmelriket varenda minut :)

Julens Greengate är på plats i webbutiken. Det här är ett grytunderlägg, undersidan är klädd med kork så att det ska ligga still på bordet.

Mönstret Charline är otroligt vackert och känns juligt med sina kvistar, kottar och röda bär.

 Majas Cottage har gjort en ny hyllningslykta till Josefin Nilsson, denna är för värmeljus. Gjord i riktigt tjock glas, kanten är nästan 1cm bred.
Lyktan är framtagen i samråd med Josefin Nilssons familj, som har valt att förmånen av intäkterna ska gå till Unizon som arbetar för ett jämställt samhälle fritt från våld.

Dom fina batteridrivna antikljusen finns nu även i rött.
Dom korta är 15cm höga och dom långa 25cm. Ligger 2-pack och kostar 99kr resp. 119kr.

Samma fina låga som antikljusen har dom här kottarna. Drivs av ett knappbatteri CR2032 (ingår) och har timerfunktion 6 timmar på 18 timmar av.
Kotten är 10cm hög och 8cm i diameter, pris 89kr.

Sofias Hus är ju som du redan vet både en webbutik och en fysisk butik. Den fysiska butiken är endast öppen en dag i veckan och därför har jag inte ett separat lager för den utan allt jag har på lager lägger jag ut i webbutiken.
Det innebär att om en vara är slutsåld i webbutiken så kan den heller inte köpas i butiken i Vretstorp.
Jag vill poängtera detta lite extra nu när julsakerna är på väg ut eftersom det blir ett helt annat tryck på verksamheten än resten av året och varor kan gå slut rekordfort.
Det går jättebra att beställa varor i webbutiken som sen hämtas i butiken i Vretstorp. Genomför köpet med Klarna men lämna ett meddelande i kassan där du skriver "hämtas i butik". Väl på plats i butiken så väljer du själv om du vill betala via Klarna (då tar jag såklart bort fraktavgiften innan jag aktiverar ordern) eller betala i butiken.
Givetvis går det också bra att höra av sig via mail, sms eller facebook/instagram och be mig lägga undan men det är lite osäkrare eftersom varan kan hinna gå slut i webbutiken innan jag hinner se meddelandet.

På fredag den 5 november är det exakt 10 år sedan jag öppnade butiken i Vretstorp och det tänker jag fira hela helgen.
Öppettider:
Fredag 5 nov kl 14-17
Lördag 6 nov kl 10-13
Söndag 7 nov kl 14-17

Varmt välkommen till det gula huset på Stationsgatan 10 i Vretstorp eller till webbutiken där det såklart är öppet för jämnan :)

Hälsningar Sofia

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!