Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Boulevardteatern - riksturnerande verksamhet samt teaterutbildning i Stockholm. 

Nyhetsbrev Oktober

Vi håller på att lämna en lång period fylld av pandemi, inställda föreställningar och kurser. Vi är mer än glada över att vi nu försiktigt kan återgå till att erbjuda och fylla våra liv med mer kultur för vuxna och för barn.


Höstturné med nya skådespelare!

2019 hade vi premiär på "Vart tog min Igloo vägen?". I höst turnerar vi med nya härliga skådespelare: Jannie Östergren och Rebecka Carlsson. Se Turnéplan.

Foto: Martin Skoog, 2019

Vart tog min Igloo vägen?

Ett magiskt arktiskt äventyr om klimatförändringar!

Oolik är en helt vanlig flicka som ger sig ut på ett ovanligt äventyr. En dag när hon sitter i sin igloo börjar det droppa på hennes huvud. Håller hennes igloo på att smälta?  LÄS MER

Recension i Strömstad Tidning, 7/10

Lovord i Strömstad Tidning

"Det är magiskt och fantastiskt att se levande teater igen. Och görs det så bra och så genomtänkt och med så stor respekt för publik och fantasi så kan det inte bli annat än alldeles underbart. Det är en ljuvlig hyllning till fantasin och människans mångsidiga förmåga att kommunicera. Tänk så mycket mera av detta vi skulle behöva."
... "Det ger hopp. Viktigare gåva kan man inte få. För utan hopp finns inte mycket att göra. Då rinner isen och livet bara bort."
Marita Adamsson

Får vi presentera: Våra nya skådespelare

Jannie Östergren
gick ut Teaterhögskolan i Luleå 2021. Jannie spelar flickan Oolik som ger sig ut på en resa för att rädda sin smältande igloo. LÄS MER

Rebecka Karlsson
är utbildad vid SET:s Teaterskola, Kulturama och Balettakademin. Rebecka spelar Ooliks mamma samt alla andra roller (ren, valross, oljearbetare, vetenskapsman, företagsledare och politiker) LÄS MER


HÄSTBORTTAGNINGEN på Estrad Norr

Nej, vi har inte flyttat. Det är bara några medarbetare från Boulevardteatern som begett sig till Estrad Norr i Östersund. Ett tag. Och de är, tam-ta-ram:
Regi: Roger Westberg. Skådespelare: Ulf Evrén, Ulf Montan och Lina Söderberg. Får vi säga att vi är stolta? LÄS MER

Foto: Sandra Lee Pettersson
Recension av Hästborttagningen i Länstidningen Östersund, 22/10.

Grattis till denna recension!

"Det är en estetisk väldigt tilltalande uppsättning som leker med det platta och tecknade, använder sig av påhittig figurteater och skapar finurliga illusioner med hjälp av fysisk teater och enkla medel."

"Det är absurt, poetiskt, symboliskt och följer en drömartad logik. Jag associerar till Disneyfilmen "Insidan ut", Staffan Göthes barnklassiker "En natt i februari" och "Eternal sunshine of the spotless mind."

Malin Palmqvist


Höstens teaterkurser

I höst har vi två kurser för vuxna och en kurs på höstlovet för barn i Stockholm.

Teater på Höstlovet (7-12 år) - Det finns platser kvar!

Teaterkurs på höstlovet

Vi arbetar med några av teaterns grunder så som skådespelarövningar, improvisationsövningar och korta scenframställningar. Vi tränar fantasin, samarbete, avslappning, röst och koncentration.


Teaterkurser för Sten Hellström!

Sten Hellström har åter startat sina populära kurser i teater och  improvisation för vuxna och en fortsättningskurs för seniorer. 

LÄS MER


Boulevardteatern driver en riksturnerande verksamhet samt teaterutbildning i Stockholm där de också har sitt säte. Boulevardteatern gör mimbaserad teater där rörelse, text och musik blandas. Här finns humorn, musiken, berättarglädjen och den fysiska gestaltningen. Konstnärlig ledare sedan 2007 är Roger Westberg.


homepagefacebookinstagramtwitteryoutube

Boulevardteatern  | Skånegatan 63 | 116 37 Stockholm 
E-post: info@boulevardteatern.se
http://www.boulevardteatern.se

 Copyright © 2021

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!