Ägarinformation - Visa online

 

ÄGARINFORMATION


Bäste ##firstname##,

Nu har det gått en vecka sedan börsnoteringen av Zeptacoin och vi kan stolt konstatera att vi framgångsrikt har lanserat en svensk kryptovaluta. Efter lite barnsjukdomar på plattformen i samband med noteringen fungerar nu allt som det ska. Inom två veckor listas Zeptacoin på ytterligare en börs. Vi ber om ursäkt för det inträffade och har arbetat hårt på att åtgärda detta.

Zeptacoins kursutveckling
Kursen steg kraftigt efter noteringen från 0,50 USDT till som mest 2,90 USDT. Därefter har vi sett naturliga vinsthemtagningar när investerare från ICOn har passat på att ta hem vinster. Kursen ligger fortfarande en bra bit över våra ICO-nivåer och våra ICO-investerare har tjänat upp till 240%.

Den kraftiga kursuppgången efter noteringen indikerar potentialen i projektet. Zeptacoin utmärker sig i flera avseenden jämfört med många kryptovalutor, t.ex. användningsområde, egen nisch, grön teknologi och fri från kommande inflation. Vi har en stark affärsidé och en långsiktig syn på projektet.

Följ Zeptacoin här på BItMart.

Zeptacoin är även listat på den decentraliserade börsen Pancakeswap och kan följas här.

Inom två veckor börsnoteras Zeptacoin på ytterligare en börs vilket vi tror kommer att ge mer stöd till kursen.

Överföring till BitMart
Har du ännu inte gjort överföringen till BitMart kan du här se en instruktion om hur du överför Zeptacoin till BitMart. Klicka här för mer information.

Observera att vi inte kan ge svar på supportfrågor åt BitMart (eller någon annan börs). BitMart har en gedigen informationsbank som du hittar här. Vid frågor om BitMart kontakta deras kundsupport.

Zeptagram plattformen
Kort innan börsnoteringen släppte vi en ny uppdaterad version av vår plattform med ny design och fler funktioner. Plattformen klarade inte det tryck som uppstod när många användare skulle göra överföringar ifrån sin plånbok. Hälften hade dessutom inte gjort en KYC vilket skapade extra aktivitet. Vid samma tidpunkt hade vi ett angrepp utifrån på plattformen vilket gjorde att vissa kritiska funktioner automatiskt stoppades tillfälligt av säkerhetsskäl.

KYC (Kundkännedom)
För att kunna leva upp till regulatoriska krav behöver vi ha kännedom om våra kunder. För att kunna göra överföringar och investera i musikrättigheter på Zeptagrams plattform (för mer än 50 euro) behöver man ha fullgjort KYC (kundkännedom). Har du ännu inte gjort det, gör du det på plattformen under ”Account info”.

Växande intresse för Zeptacoin
Vi märker ett ständigt växande intresse för Zeptacoin. Antal följare på sociala medier ökar snabbt och vi räknar med fortsatt växande intresse i takt med större synlighet och expanderande verksamhet. Vi kommer att arbeta ännu mer med synlighet.

Uppmärksamhet i media
Zeptagram har fått allt mer uppmärksamhet i media under de senaste månaderna. Inte minst för vår nya NFT-plattform som är ett komplement till musikhandelsplattformen. Antalet användare har vuxit och vi kommer att intensifiera marknadsföringen när vi listar kommande intressanta musikrättigheter.

Roadmap
Utvecklingsplanen för Zeptacoin följer det vi har kommunicerat i vår roadmap i samband med ICOn. Vi ser fram emot den kommande utvecklingen och arbetar hårt på att realisera projektets stora potential.

Följ Zeptagram och Zeptacoin
Du hittar mer information från oss på:

Zeptagram.com och Zeptacoin.com.

Samt följande sociala medier:

Instagram, Facebook, Twitter och Telegram.

Efter noteringen av Zeptacoin har vi stärkt Zeptagram väsentligt och skiftar nu fokus till vår kärnverksamhet, att lista intressanta musikrättigheter på plattformen, göra musik till ett tillgångsslag tillgängligt till allmänheten och en snabb användartillväxt.

Trevlig helg!

Christina Löwenström

FacebookTwitterInstagramHome Page

Du får detta mail för att du har investerat i Zeptacoin eller Zeptagram. Vill du avregistrera dig klicka här.