Ägarinformation - Visa online

 

ÄGARINFORMATION
Börsnoteringen av Zeptacoin


Bäste ##firstname##,

Nu har det gått en vecka sedan börsnoteringen av Zeptacoin och vi kan stolt konstatera att vi har lyckats med ännu en milstolpe i Zeptagrams utveckling.

Lyckad ICO och börsnotering av Zeptacoin
Vår ICO blev en succé och börsnoteringen blev lyckad. Zeptacoin rusade första handelsdagen från 0,50 USDT till 2,90 USDT, även om vi under de senaste dagarna har sett vinsthemtagningar.

Följ Zeptacoin här på BItMart.

Zeptacoin är även listat på den decentraliserade börsen Pancakeswap.

Inom två veckor börsnoteras Zeptacoin på ytterligare en börs.

Skapat betydande värde
För dig som aktieägare innebär börsnoteringen av Zeptacoin att vi nu har etablerat vår kryptovaluta och därmed skapat ett betydande värde i bolaget. Vår kassa och balansräkning har stärkts rejält med ägarspridningen av Zeptacoin.

Uppdaterad plattform
Vi har släppt en ny uppdaterad version av vår plattform med ny design och ökad användarvänlighet. Passa på att testa plattformen och uppmärksamma gärna vänner och bekanta.

Vår nya NFT-plattform som fortfarande är i betastadiet kommer också snart att uppgraderas till fullversion.

Uppmärksamhet i media
Zeptagram har fått allt mer uppmärksamhet i media under de senaste månaderna. Inte minst för vår nya NFT-plattform som är ett komplement till musikhandelsplattformen. Antalet användare har vuxit och vi kommer att intensifiera marknadsföringen när vi listar kommande intressanta musikrättigheter.

Euroclear anslutning
Som en del av förberedelsen inför börsnoteringen av Zeptagram på en svensk börs, som kommer att ske under 2022, kommer vi inom kort att påbörja Euroclear anslutning. D.v.s. dina aktier kommer att överföras från aktieboken till din depå eller VP-/servicekonto.

Följ Zeptagram och Zeptacoin
Du hittar mer information från oss på:

Zeptagram.com och Zeptacoin.com.

Samt följande sociala medier:

Instagram, Facebook, Twitter och Telegram.

Efter noteringen av Zeptacoin som har stärkt Zeptagram väsentligt skiftar vi nu fokus till vår kärnverksamhet, att lista intressanta musikrättigheter på plattformen, göra musik till ett tillgångsslag tillgängligt till allmänheten och en snabb användartillväxt.

Trevlig helg!

Christina Löwenström

FacebookTwitterInstagramHome Page

Du får detta mail för att du har investerat i Zeptacoin eller Zeptagram. Vill du avregistrera dig klicka här.