Isodrän om  MediaCentral, tillökning i supporten och mycket mer. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.


Isodrän effektiviserar arbetet med hjälp av MediaCentral

Isodrän la tidigare mycket tid på att skicka ut marknadsmaterial och bilder manuellt till sina kunder och återförsäljare. Finfo har träffat Patric Briby, artikelansvarig på Isodrän för att ta reda på hur arbetet har effektiviserats sen de började använda Finfos tjänst MediaCentral.

"Vi har efter att vi börjat använda MediaCentral kunnat fokuserat mycket på att ge våra återförsäljare hög kvalitet på bilder, texter och det material de behöver. Vi har sett att det fått ett bra genomslag. Med MediaCentral kan vi enkelt ge dem vad de behöver utan att det blir en ökad arbetsbelastning för oss."

Patric Briby, Isodrän

Vi stärker upp supportteamet

För Finfo är en välrekommenderad kundsupport ett av våra affärsområden vi tycker är mycket viktiga. Vi är därför väldigt glada att välkomna Jennie Tegnér in i vårt supportteam.

Jennie har lång erfarenhet av att jobba med artikelinformation efter 19 år i branschen, i flera organisationer inom bygghandel och särskilt på familjeföretaget Byggvaruhuset i Älvdalen. Artikelinformation har en speciell plats i Jennies hjärta och hon drivs av att på bästa sätt bistå kunder i deras utveckling mot ett effektivt artikel och prisflöde. 

"Arbetet med artikelinformation är enligt mig ett av de viktigaste aspekterna inom vår bransch- utan korrekt artikelinformation blir inte produkten framgångsrik i sin försäljning. Att jobba på Finfo där jag möter leverantörer på den sidan som jag själv har arbetat på i så många år ger en unik inblick i vilka problem de brottas med. Men det roligaste med jobbet är att möta kunderna och hjälpa dem lösa sina problem".

- Jennie Tegnér

Kontakta Jennie:

jennie.tegner@logiq.se


ETIM- optimerat för framgångsrik e-handel

Med hjälp av ETIM från Finfo förbättras kvaliteten på produktinformationen genom att varje artikel definierar de viktigaste tekniska egenskaperna för att identifiera produkten.

Den grundläggande idén med ETIM (European Technical Information Model) är att kunna beskriva en produkts egenskaper strukturerat, språkoberoende och relevant. ETIM-modellen har blivit en standard för egenskapsdefinitioner och används i många europeiska länder samt i USA och Kanada.


ETIM används av både tillverkare och grossister inom Bygg, El och VVS. Med ETIM får hela branschen en enhetlig struktur för egenskapsinformation och det blir möjligt att söka och jämföra produkter utefter deras egenskaper- en förutsättning för en effektiv e-handel.


Boka en Finfoexpert

Har ni gått en av Finfos grundutbildningar men känner att ni fortfarande har specifika frågor kring grundkonceptet? Vill ni vidareutbilda er eller få en mer personlig utbildning utifrån er organisations önskemål?

Hör av er till oss så skräddarsyr vi en utbildning åt er. Ni berättar för oss vilka utmaningar ni har och vad ni vill lära er mer om. Vi ser till att ni får träffa rätt person som hjälper er att räta ut era frågetecken. 

Kommande webbutbildningar

Oavsett om du och dina kollegor är nya eller behöver vässa kunskaperna kan våra skräddarsydda utbildningar spara tid och göra arbetet med artikelinformation smidigare.

Våra utbildningar blir snabbt fullbokade- se till att säkra din plats inför vintern.

Media Central
Grundutbildning

30 November

Artikelinformation på rätt sätt

16 November

7 December

ETIM Grundutbildning

1 December

ETIM Informationsmöte

24 November

7 December

Boka en Finfoexpert

Har du och dina kollegor specifika frågor och behov av att dyka ner djupare i era frågeställningar kan ni boka en Finfoexpert som hjälper er. 


Nya leverantörer MediaCentral

Nivell System AB

Volution Sweden AB

Dieden-Ekodoor AB

Sioo Woodprotection AB

Steni Sverige AB

Falu Vapen Färg AB

Nya leverantörer ETIM

Saint-Gobain Sweden AB / Gyproc

Saint-Gobain Sweden AB / Isover

Saint-Gobain Sweden AB / Weber

Plannja AB

Svedbergs i Dalstorp AB

CC Höganäs Byggkeramik AB

Certifierade Vilmaleverantörer 2.6

Golvabia AB

Hammer IT AB

Jape Produkter AB

Knauf Danogips GmbH / 2020

Kronspan ApS, Novopan Täindustri

Västsvensk Byggskruv AB

Nya certifierade Vilmaleverantörer (klara)

 Sioo Woodprotection AB

Dansani Sweden/Scanbad

Thermex Scandinavia AB


100% Digitala fakturaflöden

Logiq har hjälpt företag inom byggbranschen att effektivisera sina order- och fakturaflöden i över 20 år. Med vårt stora formatbibliotek kan vi snabbt implementera flexibla lösningar som automatiserar dina elektroniska handelsdokument.

Som kund hos Finfo erbjuder vi er en kostnadsfri analys av era order- och fakturaflöden. Vi går tillsammans igenom era flöden och ger er tips på hur ni kan digitalisera verksamheten för att möta framtidens krav och utmaningar på ett effektivare sätt.


Missa aldrig något viktigt!

Har du kollegor som är intresserade av att ta del av Finfos nyheter och information? Det går att anmäla sig direkt på vår hemsida. Här finns även tidigare nyhetsbrev att läsa. 


Kundsupport Kontakt

Ring oss på telefon +46 (0)8-402 41 30, eller skicka ett mail till info@finfo.se

Ordinarie öppettider

Måndag-fredag: 08.00-16.00

Dag före röd dag: 08.00- 12.00

Avvikande öppettider

Fredag 5 november: 08.00-12.00

Torsdag 23 december: 08.00-12.00

Julafton 24 december: stängt

Torsdag 30 december: 08.00-12.00

Nyårsafton 31 december: Stängt

Onsdag 5 januari: 08.00-12.00

Torsdag 6 januari: Stängt


facebooklinkedinyoutube

Besök oss på vår webbplats eller följ oss i våra sociala kanaler.

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!