Träna hemma - Enklare än att gå till ett gym! | info@pthemma.se | 070-867 07 13


Fler och fler använder en Personlig Tränare och tränar hemma. 

"Den bästa träningen är den som blir av!"Bra kondition skyddar mot svår Covid-19...

... i synnerhet hos personer med fetma eller högt blodtryck. Det visar en ny, svensk jättestudie som gjorts på närmare 300.000 personer.

I studien har forskare på idrottshögskolan i Stockholm visat att personer med god kondition och hälsosamma levnadsvanor i vuxen ålder har koppling till lägre risk att insjukna i allvarlig covid-19.

Studiens resultat visar att det är mycket angeläget att öka den fysiska aktiviteten och därmed den framtida motståndskraften för såväl viruspandemier som vanliga livsstilsrelaterade sjukdomar,  menar de ansvariga forskarna.

– Studien är ännu ett bevis på konditionens betydelse för hälsan och hur viktigt det är att testa kondition.

Vill du läsa hela artikeln kan du göra det här

Önskar dig en trevlig träningsvecka

/Annika


Den 14 november firar vi farsdag vilket vi gjort sedan 1931 i Sverige, dvs 90 år i år. Här kommer 3 olika tips för att överraska far på farsdag. 


Massagepistolen

 är ett utmärkt verktyg för att lindra spänningar i muskler över hela kroppen. Massagepistolens kraftfulla motor når djupt in i muskeln och gör så att musklerna slappnar av, vilket i sin tur resulterar i snabbare återhämtning, ökad blodcirkulation och i många fall även smärtlindring.

Läs mer här

Träningspass

En grundlig genomgång av ditt personliga träningsprogram som skapats utifrån dina förutsättningar; dvs din dagsform, ålder, vikt, skador/besvär,
vad du vill göra och tycker är roligt, hur mycket tid du har för träning o.s.v. Kan göras på plats i ditt hem eller online
Läs mer här 

Presentkort

Låt far själv välja vad han vill göra. Välj vilken summa du vill ge bort så får far välja träningsredskap ur webshopen eller träningstillfällen med en  personlig tränare som tränar tillsammans med vederbörande i dennes hemmiljö eller online

Läs mer här


                                  Annika

                 Björn

                                    Stefan

                 Helena


 Vill du också ha en Personlig Tränare Hemma?

Skicka en intresseanmälan redan idag!


Om PT Hemma

PT Hemma grundades av Annika Palmqvist 2011.

Annika har idrottslärarexamen från Gymnastik- och idrottshögskolan (GiH), sjukgymnastutbildning från Karolinska Institutet,PT-utbildning från Personal Training School i Stockholm samt en Masterexamen i Idrottsvetenskap/Fysisk aktivitet och hälsa. Med denna bakgrund kan du känna dig trygg i att få ett gediget träningsprogram som är individanpassat utifrån dina mål samt din livssituation.

PT Hemma kommer hem till dig
PT Hemma kommer hem till dig

Följ PT Hemma på Facebook

facebook

Du får detta brev då du varit i kontakt med PT Hemma tidigare, antingen som tidigare/befintlig kund, träffats på mässa/nätverk eller har annan koppling till PT Hemma. Vill du inte fortsätta prenumerera så klickar du bara på länken nedan.

Avsluta prenumeration | Webbversion | Integritetspolicy

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!