Skillnad!

Transport av Cement, armeringsjärn m.m.

Tillsammans gör vi skillnad! 

Insamlingen för Burundi-Hjälpen fortsätter trots ”Corona” som blivit utmanande och svåra år för alla. Jordens hela befolkning har drabbats och kommer att drabbas hårt av konsekvenserna. Därför är det helt otroligt vilket engagemang vi har sett från människor som ställer upp, från enskilda, församlingar, secondhand butiker och organisationer. 

Åren 2020-21 blir åren då ni har visat att vi inte behöver ställa in, vi ställer om. Digitala insamlings-aktiviteter och Corona säkra aktiviteter genomsyrar hela insamlingen för Burundi-Hjälpen. Vi är stolta över att få vara en del av arbetet som hjälper så många människor i Burundi. Och vi vill tacka er som engagerar er och bidrar, från djupet av våra hjärtan! 

Burundi-Hjälpens projekt handlar om att ge befolkningen som lider en livräddande insatts med rent vatten och sjukvård. Vill du vara med?

Swisha 100 kr till 123 582 01 05 så är du med och hjälper befolkningen idag.

Tack!

/ Vännerna på Burundi-Hjälpen

Sprid gärna Nyhetsbrevet, Du kan beställa det från vår hemsida. www.burundihjalpen.se

 

Swish 123 582 01 05    eller    Bankgiro 473-1584

 Ingen administration dras från insamlade medel. 100% av varje skänkt krona går direkt till hjälpinsatsen i Burundi. Din gåva är avgörande!      

 

Vi är tacksamma över de Second Hand butiker och kyrkor som vi samarbetar med. Din Second Hand butik eller din församling kan också bli med och stödja vårt arbete.

 

Vi är en utsträckt hand till människor som behöver hjälp. En kan inte hjälpa alla, men tillsammans kan vi hjälpa många! Du är en viktig och värdefull del av vårt arbete.

För 50 kr. pr individ, kan vi ge ytterligare tusentals människor tillgång till rent vatten. En fjärdedel av alla dödsfall bland barn under fem år beror på förorenat vatten. 

 

Äntligen kan vi resa igen! Vi besöker er gärna och berättar om arbetet. Låter det intressant?  Kontakta oss på burundihjalpen@hotmail.com eller ring 070-233 79 41

 

Corona-viruset. Burundi påverkas inte så mycket av Corona, affärer och marknader är öppna som vanligt men prishöjningar och brist på varor är vanligt.

Vill du inte längre ha våra uppskattade nyhetsbrev, avanmäl dig här